utställning


jaha, då var vi på utställning i sollentuna idag... jag och Emma, och vovvarna så klart, för det var ju dom vi ställde ut. Jag började morgonen med att gå upp 04.45, skulle duscha Gizmo, föna, klippa klor borsta ja allt sånt. Vilket tar lång tid, över 1 timme. Man får räkna nästen med 2 timmar, för den lilla hunden. Var sen som vanligt så jag ställde min kärra vid stoppet, sen tog vi emmas bil... Emma skulle först in, Dora var nervös.. Gick inget vidare för emma. Vilket var jätte synd!
Gizmos tur... Vilket gick bra, som vanligt =) Vann i sin klass vart BIR- bäst i ras sen gick han vidare till finalen bland alla sällskapshundar grupp 9 som det är. Där vart han plaserad som 4 finaste hund. Vilket är jätte kul, att det går så bra. Trode inte det, eftersom han är så pass mager.. Men fan vad kul =)
Mitt i allt så börjar 2 hundar att slåss inne i en bur, ägaren får inte riktigt upp buren då dom bråkar så.. väl när hon fått upp buren så har dom fått ett regält grepp om halsen på varandra. Efter mycket slitande och dragande fick dom isär hundarna. En människa blir så chockad att hon svimmar eller nått. ramlar ner på marken och bara skakar. Medans allt det är så får ägaren en regäl utskällning av en gammal tjärring! Löjligt enligt mej, jag menar i stället för att bli förbannad på ägaren så kunde tjärringen ha hjälpt till. Hundslags målet var ju inte ens planerat. Dom satt i en bur och plöttligt hände det. Blod överallt

är alla idioter som helena? förstöra andras hår...

tycker att det är så synd att folk förstör ens hår! Blev så himla besviken på "helena" skrev om detta i oktober angående mitt hår som blev förstört tack vare helena

håret som helena satt in, hade det bara i 2 månader och då hade mer än hälften av alla slingor låssnat. trassligt jämt, bara en massa tovar, var som barbie hår.
hade jätte ont i min hårbotten, eftersom hon hade satt in slingorna konstigt och var fullt av tovar.

skrev då om hur besviken jag var att hon förstört mitt hår. för att läsa inlägget kolla på oktober 2008. Fick nyss en komentar från en annan som har blivit blåst som jag. Tycker bara att det är så himla synd att folk kan göra så! hur är man funtad? Man säger att man kan, och att man är utbildad, och att det ska vara bra hår.... Vilket det visar sen inte vara.. Tycker bara att det är så dåligt av unga tjejer som beteer sej så här! Är inte vidare kul att låta ens eget hår bli helt förstört. Man får panik, vet inte vart man ska ta vägen. När man sen kontaktar personen bryr den sej inte. Skiter fullständigt i en. Blir så förbannat irreterad på det här! Folk lägger alltså ut anonser på blocket och påstår sej kunna, men i själva värket verkar dom inte kunna nått. Nej då betalar jag gärna 2-3000:- mer och får det sjysst gjort. än att nån idiot sätter in hår, och det är bara skit, och att ens eget hår går av och blir helt förstört. Som mitt vart, tack vare Helena.

Gjorde min förlängning på mixn atyle hair på st eriksgatan i stan och den kostade 3000:- inte speciellt dyrt. är 100% äkta so.cap hår, europeiskt. var inte dyrare på frisörsalongen, utan kostade lika mkt som hos Helena.


inte en enda tova i mitt hår, som jag har i nu! är tunna fina hårstrån som inte har trasslat sej en endaste gång. är inte svårt att kamma efter ducsh. bra kvalité helt enkelt =) har inte heller tappat en enda slinga! vilket tyder på bra kvalité på kleratinvaxet.
bäste jag har varit med om

p.s kontakta inte någon som du inte vet 100% kan utföra en förlängning på korrekt sätt. Du blir bara blåst, sen står du där. är bättre att gå till en riktig frisör på en salong enligt mina rekomendationer.

d.s alla är inte som Helena och andra som sabbar ens hår. Finns säkert dom som gör det bra.

/ Helen

passa ungen idag, jäkla meckt



då var jag barnvakt idag igen... Var det även igår i några timmar =) passade på att skotta fram bilen från all snö, sitter här och har jätte ont i min högra axel. Tog väll i för mycket!
så det blir en lugn dag för mej idag, blir att jobba sen senare... ska kolla om det har kommit ut fler jobb på ams.se... som jag kan söka.
Jag måte även ta mej i kragarna och åka till bauhaus någon dag. För att kolla efter prylar till kåken.


sökte alla jobben i komun!

för kul, satt här hemma och skrev ett helt nytt cv. Satt i timmar bara och luskade ut hur man skulle skriva, satt på olika sidor på nätet och kollade... Till sist fick jag till ett ganska så bra! så jag tänkte att det är lika bra att söka ALLA jobb som fanns i komunen! Fick ganska snart svar från en
Hej Helen
Här låst ditt mail., tack för det.  Men just nu under våren,har vi behov av att anställa sjuksköterskor på vikariat hos oss. Vi har flera undersköterskor som arbetar fast hos oss.  Vi behöver minst ha undersköterskekompetens på vår personal, för att kunna arbeta med våra svårt sjuka patienter i deras hem.
Tack för visat intresse och ha det bra

Med vänlig hälsning
Gunilla Ogefalk
Chefsjuksköterska

Jag har alltså sökt på, inte sett eller läst riktigt vad jag har sökt... Bara för att jag måste ha ett annat jobb på minst 75%... jag som inte ens har en utbildning lixom. Men jag är helt inställd på att jag får tjänsten på securitas, helt inställd. Har skickat in en ansökan 2 gånger...
Nått jobb måste ju höra av sej, kan man tycka eftersom jag skickade iväg 78 ansökningar... Men som sagt 99% av alla jobben måste man vara utbildad.

blir så less

Vem blir inte less? När man kommer hem, tvättmaskinen är paxad! Nån har då alltså proppat in i maskinen men inte satt på hen. och har åkt iväg och jobba. Bara för att försäkra sej om att ingen ska tvätta. så trött man blir!  blir tokig! ställde mej frågan, kanske ska börja tvätta för hand?
.

ny badad

har badat gizmo. han har ju varit med oss i lägenheten, så hela han var full av damm. han är så himla söt när han blir badad. han tycker att det är skit skönt. Men det bästa av allt är att bli fönad=)

världens sötaste hund !

att bli fönad är så skönt tycker han, för då somnar han, så skönt är det!

nya foton på lägenheten

har hållt på hela dagen i lägenheten! vi hann klart alla fönstren nu, så dom är helt klara. sen så tog jag några lister har slipat och målat svorummets lister runt golven 2 gånger, dom var gröna från början, så fult! pappa har gjort klar tvättstugan, så nu är den färdig målad. Skiter i att lägga nytt golv där inne nu. Tar det i ett senare tillfälle. har rollat dörrarna som ska vara kvar ytterligare 1 gång, behövs 1 gång till! sen har dom börjat med köksluckorna att måla dom. Mycket jobb, men det kommer att bli fint när det väl är klart!
Passade på att ta lite bilder i morse när jag kom dit, så såhär ser det ut än så länge..

golv listen, som var grön innan vilket syns lite igenom. men här är den bara målad 1 gång, behövs målas minst 2 gånger till!

eftersom det är en fukt skade på golvet på toaletten, måste golvet rivas upp. Rörmokare har redan varit där och grejjat... Nu så är det en vänten på att ytterligare en rörmokare ska komma och stänga av vattnet, så vi kan riva upp matten, och lägga in en avfuktare. För att sen lägga ny matta och klinkers på golvet...

väggen på toaletten har börjats rivas ne.. här ska det läggas kakel på väggen upp till taket

vardags rum, här har tapeterna börjats att rivas, dörren och dörrkarmen är borttagen... ska bli som en båge, in till vardagsrummet. Vill inte ha en ful dörr!

köket, har oxå börjats att rivas lite smått... har en dörr in till sovrummet. Hade tänkt först att bomma igen dörren där, men den får bli kvar. Köksluckor ska bli vita, och handtagen ska bytas ut, köpte nya idag och dom kostade 630 spänn

oxå köket, spisen ska bort, ska ha sn lite snyggare. sen ska fläckt sättas in. ovanför diskbänken sitter det fula småskåp, dom är bort rivna, ska ha små lysen under diskbänken.

svorummet. observera dom fula gröna listerna intill golvet!

lite små bilder, klicka så blir som större
  

helt slut

är helt slut, efter att ha gått upp i 2 veckors tid vid 7 på morgonen... Både idag och igår har jag varit ledig från mitt jobb. Så jag farmor och pappa har hållt på hela dagarna med att fixa och dona i min lägenhet. så nu är alla taken målade 2-3 gånger. alltså är takena helt klara =) sen är köksfönstret helt klart, målat 3 gånger. Sen har vi bara mitt sovrumsfönster och alltandörren samt fönstert inne i vardagsrummet kvar att måla 1 gång till... helt slut i armar och i hela kroppen. Speciellt i höger axel, har så himla ont att jag knappt kan vrida huvudet åt vänster för det stramar år och gör ont. Är varken van att gå upp på morgonen eller att hålla igång hela dagen lång... Mina händer känns som sandpapper, jätte torra av allt medel som vi andvänt oss av, all målar färg.. I morgon blir det så att vi målar klart fönstena som är kvar, sen så målar vi listerna intill golven, så dom oxå blir snygga och frächa.
Är så less på det här nu känner jag! har totalt lessnat! inte nog med det så har jag fått en mun blåsa, gör sååå ont. och går och irreterar mej på den me...

fåglarna är nog sålda



har förmodligen blivit av med mina 2 nymfparakiter som jag inte kan ha kvar pga flytten... har lagt ut en anons på blocket, är många som har hört avsej, men en som jag ska ringa om ett tag. är helt inställd på att hon ska ha dom.

klockren video




Original Video - More videos at TinyPic

 kollade in marias blogg, såg att hon lagt upp en för härlig video. Från våra roliga kryssningar. Ser ju för kul, kunde inte sluta skratta när jag såg på`n. sen i slutet när jag inte observerar att maria ropar på mej, utan jag går bara på

strul

Har haft så mkt att gör att jag inte har haft tid att sitta vid datorn... Fick lägenheten i måndags, gick bra på banken =) så nu är han min! Åkte dit till lya för att kika in. Blir så less, kom dit... vi går runt och kikar lite, ser på förster listerna att det är aldeles svart av skit! sa det till morsan, men hon fattade först inte... åkte sen hem eftersom det inte fanns så mkt lyse och det var en aning mörkt.. var så irreterad, hakade upp mej på skiten jag sätt... dagen efter, alltså i tisdags åker jag och farmor dit, för att börja måla fönstren. Sa till henne att vi måste först börja kolla igenom om dom har städat för i huvudtaget. örjar kika runt,

- inne i tvättstugan vid golvbrunnen, att den inte var rengjord alls! Höll på att spy så äckligt var det.
- golvena låg det skräp på, som smuler av något slag.
- inget av fönstrena var rengjort, var fullt av spindelnät, torkade spindlar och flugor, en massa skit...
- inne på toaletten låg det fullt av damm, ovanför spegeln, vid räckena... riktigt snuskigt.
- under kylskåpet var det tjockt lager med damm, och skit, vidrigt!

Blev så irreterad för vi skulle ju börja måla, fick börja gära rent fönsterna, vilket tog halva dagen bara det... sen började vi att slipa, ett jäkla meckt med det me, han måla taket i mitt sovrum oxå, slipade fönstet i köket samt i sovrummet. Ringde upp mäklaren angående detta. Hoppas nu att gubb fan som sålde lägenheten blir betalnings skylldig. Det ska jag se till att han blir!
Helt slut, sen åkte jag och käkade hos maria, och sen bar jag iväg för att jobba.

skitig golvbrunn

under kylskåp

på golv, skit på väggen

fänster listerna va svarta av skit


bara några av dom bilder jag tog


1 tik & 2 hanar

Gizmo har fått syskon =) rikitga, har både samma mamma och pappa. från black baloos kennel
bilderna är lånade från deras hemsida
 

danzel

den här låten älskar jag bara! lyssnade vi jämt på i bulgarien..

reklam

sitter här och försöker luska ut hur man tjänar pengar på sin blogg.. Har haft reklam i ett halvår och är inte uppe mer än 10 kr... Har läst på flera olika bloggar folk som tjänar mkt... Hur gör ni? man kanske ska börja skriva om något annant? nån som har ett bra tips? vill ju tjäna stålar lixom, vore kul...

bisiktigat bil´n



Jobbade igår kväll, och idag på morgonen så gick jag upp vid halv 7, för jag skulle besiktiga min bil. Jobbigt att behöva gå upp på morgonen, måste vara bland det värsta jag vet. Men det gick bra, kärran gick igenom. Gizmo följde så klart oxå med, och alla snubbar som jobbade där tyckte han var så söt =) Va så sugen på chocklad så passade på att käka cloettas polly x-mas collection, jätte äckliga måste jag säga, uch...

Idag får jag min lägenhet, tiden går som sagt väldigt sakta när man väntar. Ska till banken vid 4 tiden och träffa mäklaren samt snubben som säljer lägenheten. Sen är den bara min alldeles egna lya! Farmor min är så nervös, igår ringe hon mej 3 gånger och redan nu på morgonen har hon hunnit ringt 2 gånger, hon som annars sover på morgonen.. Hon ska hjälpa till att måla fönstren och väggarna, en 74 årig tant, som är som en ungdom. Är jätte snällt av henne att hjälpa mej. Hon älskar att måla är det roligsate hon vet!

buggles

Har fastnat på den här låten..

vilka sköna glajjer =)

Rent hus, nej tack-kan tydligen lösa situationen själv

verkligen synd att marias morsa "morsan" inte vill vara med i rent hus, nu när hon skulle bli med! Nej då ångrar hon sej och påstår att socialen kan hjälpa henne. Gud vad jag och maria blir less. Maria som har anmält henne till Rent hus, dom har varit hemma hos henne och tagit kort, dom har till och med bestämt att ta med henne i programmet. Men då ska morsan ångra sej. Så jag och maria bestämde oss för att åka dit och diskutera med henne. Men hon vart bara arg, så nu läggs det ner! Jätte synd
Tog bilder på katterna som hon har snott, för hon är inställd på att dom är hemlösa efetrsom hon har matat dom i 20 årstid. Så då har hon plockat in kattarna till sej, lite kul. Sen har hon oxå kastrerat någon annans katt...






Nu ska vi lägga ut anonser på bla konsum... om katterna

jobbig vecka


 jätte fin bild på black baloo´s Milton =)
foto: Helen

Har inte haft en sekund ledig på hela veckan. Har gått en kurs på jobbet och börjat 8 på morgonen, kursen har hållt på tills 16.30 på eftermiddagen. Sen har jag jobbat 17-22.40, blev som vanligt övertid. I Tisdags slutade jag inte för än 24.00 pga strul... Orkade inte ens åka och hämta lilla Gizmo, som var hos mamma. Eftersom jag skulle börja 8 igen dagen där på. Gizmo fick bo hos mamma halva veckan, eftersom jag inte hade tid att ha honom själv! Både jag och han blev så glada när vi sågs igen... Sån mysig hund jag har =)
Helt slut är jag idag när allt är över! Kursen var bara en vecka, men jag är inte van alls vid att gå upp 6 varje morgon... Är van att kunna sova som jag vill och inte känna någon stress för att gå upp, så det var det jobbigaste. Vad kusen handlade om var typ , ja det har jag glömt så intresserad var jag... Gick den enbart för jag behöver stålar, vem behöver inte det lixom.
Idag nu när jag kan varva ner, har jag huvudvärk så det skriker om det. ska dock jobba ikväll, men det är inte så farligt....

DEN ALLMÄNNA PENSIONEN =)



fick hem den här på brevlådan här om dagen, lika bra att gå i pension kanske, har väll åldern inne

insperation


fint med röda luckor på det övre planet



jätte fint när man har luset ner emot golvet!
Fick jätte insperation att ha sådär, är kanske en kostnads fråga...

Nu är det bara drygt 2 dagar kvar innan jag får tillgång till min efterlängtade lägenhet, gud vad jäg längtar! funderar på om man ska ha trägolv eller kanske som dom här

vitt blankte golv, an det vara glas golv? tror jag ska höra av mej till dom som säljer lägenheten och fråga vad det är för golv =)

bullbak


En bakdag...
Maria kom över, käkade lite me mej... Sen bakade jag maria och jeanette en massa goda bullar samt sockerkaka. Jeanette hade gått hela dagen och tjatat och väntat på maria. Redan dagen innan började ungen att tjata och undrade när maria skulle komma, för kul. Tippar på att jeanette har maria som idol!
Tidigade på dagen hade  vi åkt över till farmor och fikat och kollat på hennes soffa som jag ska få, inför flytten. alldeles gräs grön är den, hur ful som helst. Så nu saknas bara att vi måttar soffan, så jag kan köpa ett överdrag, så blir ju soffan som ny =)

sugen

vet inte varför jag vart så sugen på att åka utomlands just nu! helt otroligt, satt och lyssnade på cascada och helt plötsligt blev jag hur sugen som helst

velande bland folk, ingen som vet nått...



jätte fina tapeter hittade jag när jag kikade runt lite...
Försöker få hjälp hemma, om vad jag ska ha för tapeter, men får ingen hjälp, vet inte får man till svar. Blir så less... Frågade maria oxå om hon visste, men på denna dam är det ett jäkla velande, hon måste se han innan... Vilket man kanske kan förstå, men typ... aja, hoppas maria hjälper mej sen att välja taperter. För här hemma är det ingen som vet nån ting...
Foto tapeter är ju skitsnygga, så det kanske det blir.. vet inte vart man får tag i snygga såna, nån som vet?
för kul att man gör en fråga, när det inte är nån som varken komenterar eller besöker en...

då har vi slingrat håret

Vilket meckt me det här med hår! fick bleka skiten 3 gånger men är fortfarande inte riktigt nöjd, vad gör man? Jo man funderar på om man inte ska färga mer.... Blir trött på mej själv när jag håller på som jag gör! Jag hjälpte annica, men hon kunde inte hjälpa mej att slingra mitt hår, så det tackar vi för! Annica envisades om att hon skulle ha en regäl stor tjock slinga, mendans jag själv bara skulle ha lite grann på överhåret! Vi börjar lägga i färge, eller jag... Hade precis lagt i annicas färg då jag frågar, kan inte du hjälpa mej med mitt hår? Vaa?? Nää jag kan inte fick jag till svar, blev less och la bara i skiten i mitt hår. Frågar annica om hon iaf kan se om jag lagt överallt, och det hade jag gjort sa hon... Gick 40 minuter. sen sköljde vi ur det

Blev så här

             va det värsta jag vart me om

annicas hår vart iaf gul, orange, mitt ljus brunt då annica inte sa att det behövdes mer.. aja så vi lagg i en gång till... men mitt hår blev nu som annica fick första gången, gul orange. Annicas vart relativt bra... Men hon gjorde inte som jag och la i en 3 gång... Så medans min 3 färgning verkade så åkte vi hem... sen sköljde jag ur håret.. Riktigt spänadnde, trode att det skulle bli som jag ville ha det, var helt inställd! Nu är mitt hår jätte slitet! Gick till och med av drygt 1 dm. och jätte tort i topparna, har öst i med silicon droppar... Så hela håret är alldelse fettigt, och ser fettigt ut nu. Aja ska man vara fin, så får man lyda  pin.. ja, vad det nu heter.


Klicka på bilderna för att se dom större

  
Här gick håret va, vart inte sån jätte bra bild, aja

ett evit väntan


Jag och maria gick på stan en sväng inna jag skulle jobba. Jag hade helt slut på inpackning till mitt hår, och var bara tvungen att köpa. PHC hair repair, samt så köpte jag björn axen deep conditioner repair... Har bara prover björn axens en så länge, och min förlängning vart som ny, den var riktigt bra. Hade i inpackningen i 30 minuter ungifär, gick runt hemma med en ful grön påse på skalln. Medans jag fönade Gizmo, måste ha sett för rolig ut!
Senare på dagen åkte jag ner till mamma, för mormor skulle komma. Dom käkade medans jag tog en macka, utan smör. Då dom bara hade bregott, och det kan jag absolut inte ha på maclkor jag inte! smakar ju smööör! Själv kan jag enbart äta becel eller lätta! Vänter på att annica ska komma hem från skolan oxå, för vi ska slingra håret! Hoppas det blir platinablont som jag vill hat!
heypa =) // Lasse kristerz


nymfparakiter



Måset sälja mina 2 nymfparakiter, då jag ska flytta till lägenhet. Har varken platts eller tid att ha dom kvar. Tid har jag, men är inte intresserad längre av dom, dom sitter bara i buren som är aldeles för liten! Så dom flyger hela dagarna lösa i lilla stugan. Håller aldrig på med dom heller... Så är inte tama. Kajsa som är på bilden var tam när jag fick henne, är väll lite små tam. Dom är runt 10 år har jag för mej, vet inte riktigt..
Ska tjata lite mera på mamma om inte hon vill ha dom, annars kanske Benny är intresserad? Så Benny om du läser här, så kan du lägga in en komentar om ni inte vill ha 2 nymfparakiter.


hel dag på fiket



Så här glada är jag & Maria när vi fikar! =)
Hahaa, för skön blid. Te påse på botten av ett glas vatten, samt njutningen1 Bara älskar det =)
Gbbarna som satt bervid oss undrade vad vi höll på me, för klockrenet
Man kan sitta i timmar bara och fika, men denna prick

insperation

Vill verkligen lära gizmo freestyle! det ser så hilma kul ut när hunden dansar!




           Bara älskar den här hunden, skit duktig

Den här hunden är jätte duktig!

Tycker att det är helt otroligt hur man kan få hunden så här!
Ska verkligen försöka få Gizmo lika duktig =)

Glömde bort att anteckna om fiket

Hittade en jätte snygg kristall lampa! sån vill jag ha, dyra går på 4000:-

Fikade hos maria på sushi restaurang. IIIIIIsabelle och jag. Vi hade inna åkte och köpt kaffe bröd, eftersom det inte finns på reataurangen.. Blev en bullkrans med vanilj och hallon. Jätte gott. Jag rensade dock bort vanilj krämen eftersom jag inte äter det!
satt och fikade. Jag var så himla hungrig. Så jag ringde och beställde pizza, IIIsabelle skulle oxå ha en. Käkade givetvis på sushi restaurangen. Såg väll lite kul ut, det serveras ju bara sushi, och vi sitter där och käkar pizza. Och maria och hennes sallad. Maria själv hade fått aldeles för mycket ost i sin sallad, vart tvungen att göra en så kallad rensning! Själv käkade jag en vesuvio utan ost, och Isabelle tog en banan pizza.
Känner mej helt slut nu när jag är hemma, ska nog gå och knyta mej ett tag.

hela dagen har jag varit ute!

Jag och Isabelle var ute med hundarna i 2 timmar. Vi gick och vi gick... Åkte till Norrtäljes brukshundsklubb, hundarna lekte lite... sen gick vi på en lång promenad. Själva promenaden tog lite mer än 2 timmar. Hennes hund Manno, en golden på 4 månader, och Gizmo som är 1 år och 1 månad. Dom hade jätte kul, Gizmo är mycket snabbare än lilla Manno =) Han såg så klumpig ut när han sprang.. Mötte många som var ute med både hundar och stavar! För kul, det var en gubbe som letade efter Grind skolan, hahaha mitt ute i skogen, för kul. Kunde bara inte sluta skratta när han gått, han såg hel snurrig ut.
Kan tänka mej själv när jag kommer upp i åldern att jag börjar virra, och inte fattar vart jag ska. Kan tänka mej själv vara ute i skogen för att leta efter konsum...
Nä men så gammal var ha nte, va kanske i 40 års ålder men det va ändå kul...

Manno kommer skuttandes

             Isabelle står och velar, telefonen är trög...

                   Synd att men inte fick nån närbild...

                        Vad roligt dom hade!

..... det börjar bli mörkt, men jag kunde inte låta bli att ta kort på dom som röjde!

Nu Måste Gizmo vara trött i kväll, först var jag ute i morse på en promenad drygt 1,5 timma. Han lagom komma hem, skrev lite på bloggen... åkte till Norrtälje va ute i några timmar.
Testade på lite agilyty, på brukshundsklubben. Dom hade hinder, vilket Gizmo tyckte va skit kul. Sen hade som som en Bräda han Gick upp på, vilket han oxå fattade. Sen testade jag en anna grej, det var som hen trappa upp sen som trappsteg uppe i luften, sen en trappa ner, vilket gick bra!
Lilla Manno, är för liten, Isabelle testade, men han fattade inte...

Gizmo är så duktig


Håller på att träna min lilla Gizmo, nu kan han
*sitt
* Stanna
* Ligg
* Hit
* Morra närman gör komando
* Skälla på komando
* Ligg/ sitt stanna kvar
* Aportera, håller på att lära sej, men kan

Nu så ska jag börja öva in freestyle alltså att man lär hunden att dansa. Skulle vara skit kul om Gizmo lärde sej det! Ska råga Nettan om hon vill hjälpa mej, eftersom hon har gått kurs i detta.

Nej nu ska jag in till Norrtälje och Träffa Isabelle med hundarna..
Bilder kommer...

så less

Var och bytta däcken på bilen innan jobbet, vilket tog en jävla tid, 1 timme! Även så var jag på en däck firma i görla. Skulle vara där 15.45 och han sa att det skulle ta ca 40 minuter, så jag tänkte om jag kom tidigare, så skulle jag hinna fika med maria. Så jag kom dit halv fyra ungifär... Han började och jag hade med mej Gizmo så vi gick en promenad på 45 minuter... Han va inte klar när jag kom tillbaka.. Dä var klocna 16.15, blev lite sressad eftersom jag varken hade hunit käkat eller lämnat Gizmo, eftersom jag skulle börja jobba kl fem. Ingen motagning på telefonen, var så irreterad. Tänkte för mej själv, är säkert för jag är på industri onrådet, motagimimgen är kass.. När klockan var 16.35 så vart han klar, tog alltså 1 timme. Så brände jag in till Norrtälje, Fortfarande ingen som helt motagning... stängde av luren, drog ur batteri simkort... gjorde allt, tillslut åker jag till Maria i vild sjansning att hennnes lur fungerar, men å nej det gjorde den inte. Fick låna hennes jobb lur, å kontakta mamma.. Efter mycket om och men så hämtade hon Gizmo vid mitt jobb, eftersom jag var försenad. Jävla 3, telefon jäveln fungerar fortfarande inte, kansek lika bra att slänga skiten?
Kommer på när jag jobbar, då var klockan 9 ungifär att jag bara hade käkat frukost, va skit hungrig, hade antagligen inte känt något eftersom jag hade stressat runt så himla mycket,l så jag åkte upp till donken


Utkast: Har fått ...

Har fått jätte insperation att färga håret! Ska inte göra det men är jätte sugen, satt och tittade på frilla.se, och hittade en massa snygga frisyrer. riktigt roligt fackist att spana in!
 
  


sanna nielsen


Jätte bra låt det här me!

söndag


Nu har jag hållt på i helgen och plockar rensat och haft mej... Fick jätte mycket gjort både idag och i går... Har blandannat diskat alla glas och tallrikar som ska mad till lägenheten... Lagt ner det i banankartonger, ett jäkla meckt =) Skönt att ha allt färdig packat innan man ska flytta in! Det dröjer dock minst 1 månad innan jag kan flytta in, får tillgång till lägenheten nu om 15 dagar! Så då är det bara att börja måla, tapetsera byta golv, ja allt..
Ska ta en fika med Maria idag innan jag börjar jobba. Skulle käka tacos, men fanns ingen köttfärs som passade damen, så kom på att man kan ju värma fiskpinnar och ha i ställt! hahhaa rolig mix det där med tacos med fisk pinnar! Men jag är ju lite speciell när det gäller mat, men gud vad gott det var!
Maria har komit in i en period då hon bara käkar pommes & bearnaisesås!
I vecka här så jobbar jag bara måndag onsdag och torsdag så är inte så mkt... jobbar dock i kväll så på måndag har jag jobbat 4 kvällar på raken lite jobbigt... Men det ska bli as skönt att vara ledig hela helgen, nästa vecka

Nelly furtado & James morrison


'
Gud vad jag älskar den här låten!

RSS 2.0