nya foton på lägenheten

har hållt på hela dagen i lägenheten! vi hann klart alla fönstren nu, så dom är helt klara. sen så tog jag några lister har slipat och målat svorummets lister runt golven 2 gånger, dom var gröna från början, så fult! pappa har gjort klar tvättstugan, så nu är den färdig målad. Skiter i att lägga nytt golv där inne nu. Tar det i ett senare tillfälle. har rollat dörrarna som ska vara kvar ytterligare 1 gång, behövs 1 gång till! sen har dom börjat med köksluckorna att måla dom. Mycket jobb, men det kommer att bli fint när det väl är klart!
Passade på att ta lite bilder i morse när jag kom dit, så såhär ser det ut än så länge..

golv listen, som var grön innan vilket syns lite igenom. men här är den bara målad 1 gång, behövs målas minst 2 gånger till!

eftersom det är en fukt skade på golvet på toaletten, måste golvet rivas upp. Rörmokare har redan varit där och grejjat... Nu så är det en vänten på att ytterligare en rörmokare ska komma och stänga av vattnet, så vi kan riva upp matten, och lägga in en avfuktare. För att sen lägga ny matta och klinkers på golvet...

väggen på toaletten har börjats rivas ne.. här ska det läggas kakel på väggen upp till taket

vardags rum, här har tapeterna börjats att rivas, dörren och dörrkarmen är borttagen... ska bli som en båge, in till vardagsrummet. Vill inte ha en ful dörr!

köket, har oxå börjats att rivas lite smått... har en dörr in till sovrummet. Hade tänkt först att bomma igen dörren där, men den får bli kvar. Köksluckor ska bli vita, och handtagen ska bytas ut, köpte nya idag och dom kostade 630 spänn

oxå köket, spisen ska bort, ska ha sn lite snyggare. sen ska fläckt sättas in. ovanför diskbänken sitter det fula småskåp, dom är bort rivna, ska ha små lysen under diskbänken.

svorummet. observera dom fula gröna listerna intill golvet!

lite små bilder, klicka så blir som större
  

Kommentarer
Postat av: Maria

Det är bra att ni kommit igång!!

2009-02-22 @ 16:53:13
URL: http://miamango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0