stormen



Vad mycket snö det kom i går när jag jobbade! Hade sån otur så jag skulle bege mej ut till vätö. I stormen. Dom ringde från trygghetsjouren och medelade att det var klass 2 varning? vad nu det är... Och att man kunde få låna räddningstjänstens foron om jag skulle få problem ute på lands byggden.
Bil färden gick bra men väldigt långsamt, eftersom jag inte såg ett dugg! var helt vitt och grått överallt. Fullt med snö averallt. Väg pinnar fanns det men inga reflexer... Fan vad förbannad man blir på vägverket att man inte ens har råd att sätta reflexer på väg pinnarna! På en väg fanns det inga pinnar alls. Så jag såg knappt vart jag åkte fick gixxa mej fram. Mitt upp i allt så kommer det en jäkla plog bil som har panik, blinkar och står i bakom mej. Så jag fick helt enkelt veja och köra på sidan, men tro inte att han ploga... Nej då han åker med plogen uppe. Jag var så irreterad! När jag sen kom in till norrtälje då var klockan 23.15 och jag slutar 22.40. Hade en kvar. Så jag tänkte att det är lika bra att köra in på gården så skulle jag slippa gå i stormen. Men då var det en jätte hög snö vall på gården som jag inte såg. Så jag körde rätt in i den. För kul alltså. Jag kom knappt ut ur bil dörren.  Fick ringa efter hjälp. Alla hade slutat men som tur var så var det en som var kvar i stan. Men på våra bilar vi åker med så finns det så givet vis ingen drag krok på... Så räddnings tjänsten kom och drog lås mej. För kul! Så igår jobbade jag till klockan var närmare 1 innan jag åkte hem. Kolockan var 2 innan jag ens var hemma. Och då var jag jätte blöt!

Idag så har jag skåttat snö, efetrsom nån hade plogat in hela bilen..

jasså?



Idag har jag varit ledig och spenderade morgonen framför tvn, sen gick vi ut på en lång promenad. var borta i 1,5 timme. Hittade en massa konstiga spår " avtryck " i marken, antagligen nån böver eller fågel. Kunde inte låta bli att ta kort!
Gizmo var så trött nu på kvällen så han orkade knappt äta. Låg ner och tog en kula i taget...
Har kännt mej så himla trött hela dagen. Känner att jag har jätte ont i benen oxå... Lite jobbigt..

Igår så var jag oxå ledig, träffade maria och vi tog en fika. Sen åkte jag och visade henne vart jag städar. Hon ska troligt vis ta min gamla tjänst. Eftersom jag har sagt upp mej. Så ringde maria och frågade om inte hon kunde ta över... Så igår så följde hon med mej och städade. Hon skulle se hur man gör och så... Tror hon tyckte att det värkade helt OK.  Jag passade på att färga mitt hår igen. Samma färg som förra gången gyllen brun, vart rätt mörkt... Aja bleks väll ute? Inget varm vatten var på heller märkte jag när jag ställde mej i duchen, gud så skönt ;)

    

Är så himla sugen på lusse bullar. Har inte hittat det i någon affär, och det bli jag tokig på! Samma när fi skulle fika, då fanns det heller inga lusse bullar....? Hur kan det komma sej?
Ikväll så ska vi kolla på Idol.

fikade me farmor



Tänk vad tiden går. snart är det löning igen.... Tycker att hela november bara har  rusat iväg..
Rinde upp städ tanten idag och sa upp mej. Känns så jobbigt att inte vara ledig en endaste dag. Och hon förtog mej. Har dock kvar ett ställe och det är 2 gånger i veckan.
Irreterad vart jag i morse, ja då är det reklam som ringer och tjatar. Uch vad trött man blir!

Igår så åkte jag och tog en kaffe me maria, vi mötte på min kära farmor och hennes syster Doris, på fiket. Passade på att fika tillsammans, riktigt trevligt. Hon skulle på bingo och den började inte för än 19.00 och klockan var inte mer än 16 när vi träffades. Snacka om att vara ute i god tid! Dom hade  vart inne redan vid 2 på dagen.

Idag blir det att jobba "som vanligt"

snö?



Vaknade för en gång skull innna klockan ringde i morse. Så då passade jag på att åke och städa klart. Skönt att få skiten överstökat. Sen åkte jag ner till morsan och gick ut med hennes hundar. Som vanligt är knutte lite små seg så det blev inte så jätte lång sväng vi gick, var kanske ute i 45 minuter... Eftersom jag var tidigt ute i morse så blev det inte att jag hörde av mej till maria. Antog att hon sov. Vet ju själv att det inte är någon höjdare direkt att bli väkt...

Sitter och tittar ut och det ser ut som det skulle kunna snöa? jo det gör det nog. Är små korn som faller ner...

Hoppas att jag får hjälp iår att sätta på dom där eländiga vinter däcken. Förra året var det ett jäkla meckt..

Httade en sån söt bild på datan när jag kikade runt lite. Är från förra årets kalvar. Den där söta lilla plutten har nån i sverige käkat upp. Helt otroligt igentligen att man äter sånna här djur. Om man tänker efter lite...

söta annica på bild =)



åh vad annica är söt när hon är irreterad! =)

Idag är nog min oturs dag enligt mej själv. Dagen började med att jag gick upp halv tidigt, hade bestämt mej för att jag skulle in och städa så jag hade det överstökat... Men så blev det inte, kommer in till det ena stället, fullt av folk. Jaha... då har dom tydligen möte eller nått...
Så jag åkte till det andra stället och tänkte att dom kanske skulle vara klara på det första stället... Men icke sa nicke... Åkte till nettans affär en sväng och sen åkte jag hem.. Små trött och irreterad..
Åkte in på kvällen oxå för att städa men nej, då är dom inte klara så det vara bara att åka hem igen. Blir tokig!
Nu är jag jätte trött oxå känner jag, känner mej så himla irreterad på allt och alla.
Har iaf köpt nya vindrute torkare på statiol idag oxå. Dom gammla hade gått sönder helt och hållet. Skulle även behöva köpa ny backspegel men det får bli nått annat år när jag har tid lust och ork.
Har varit ner till morsans vovvar och gått ut med dom. Märks att knutte den gamla hunden inte orkar gå så långt. Han gick jätte sakta och hade ingen ork. Han är runt 10 så det är kanske inte så konstigt att han inte orkar. Men sånt måste man ju acceptera så vi gick bara en liten sväng.

Såg jätte fint hår igår när jag kikade runt lite. Så nu är jag huuur sugen som helst på att göra en ny förlängning i skallen, hos en riktig frisör! Fan vad sugen jag är! Men vi får se. Det är rätt dyrt att göra förlängning, men vi får se.

satt barnvakt



Har suttit barn vakt en stund åt lilla jeanette. Hon är jätte sjuk har över 40 grader i feber, stackarn. Försökte få igång en video film men teknisk som jag är fick jag självklart inte igång det... Kom och tänka på igår är jag jobbade och inte fick igång kopierings maskinen och jag börjar banka och slå på den, folk fattade inte ad jag höll på med. Blir tokig när saker inte fungerar.
Så Jeanette fick helt enkelt inte se på filmen som hon ville se på..

fikat me iiiiiiiisabelle


Vilken kvinna, tog en kopp kaffe med IIIIIIIIIsabelle igår. Riktigt mysigt. Var så himla länge sen jag träffade henne. Var nos i somras när hon tog studenten som jag träffade henne sist. Vi har pratat länge om att vi ska ses men det har inte riktigt blivit av...
Hon är ju för rolig hon me, är nästan som en 5 åring i sitt sätt att vara, har ingen empati eller medkännsla alls. Maria har sagt upp bekant skapen me na hon orkar inte me människan. Men bara man inte umgås för mycket med henne då är det OK. Va för kul in kommer en människa med en mössa, aaa men assa mössa kunde inte hålla mej för skratt.
En annan sak som är typisk henne det är att hon bara pratar om sej själv,och då menar jag bara om sej själv. Hon frågar inta vad man själv gör eller hur man själv mår.... lite kul endå tycker jag.
Nu ska hon skaffa en hund oxå så det blir ju as kul. Hon ska ha en golden retriver. Och den ska hon få hem om några veckor.

Igår på jobbet så var det struligt som vanligt. Man hinner aldrig sluta när man ska, utan det blir jämt övertid. Var så himla stressigt så jag glömde mitt körkort i en låne bil. Såååå pinsamt. Kom på det när jag kom hem mitt i natten, så jag ringde upp trygghetsjouren och medelade dettta. Så i morse gick jag upp tidigt som attan för att åka in och hämta det. Rolf hade tagit äran och hade tagit väl hand om körkortet, tur det.

Idag var det meningen att jag och Maria skule gå ut men jag känner inte alls för det. Så det är ju jätte synd alltså. Nä nu är det våra bästa år, som jag baar måste se på. Är så himla spänande.

sjuk



Jaha ja... Igår när jag jobbade kännde jag mej inte alls bra! Orkade knappt gå eller stå. Hade så himla ont. I natt här så har jag nästan inte alls sovit, och när jag väl somnade ja då ringer ann-kristin och väcker mej vid 7 i morse. Morgon pigg människa. Så jag låg i sängen och funderade på om jag skulle orka knata till jobbet, men det orkade jag inte kände jag. Så det blev att jag sjukanmälde mej. Är ju jätte dumt att slita ut sej i onödan när man inte känner sej ritigt bra!

Eftersom maria skulle vara hundvakt idag så passade vi på att ta en promenad i skogen =) Kände att jag igentligen inte orkade men måste ju ändå ut med Gizmo.  Som vanligt när Gizmo och Elsy Marias vovve ses så blir Gizmo helt tokig, springer runt och piper som en stucken gris=) Ingen menstraktion  så kan inte förstå att han håller på som han gjorde.. Sen gick vi in och kollade på film.

 

Har totalt glömt bort att lägga upp bilder från graven som vi var på förra veckan.
Det här var torsdagen den 30 oktober. Vi åkte för att kolla på våran kära morfars minnes lund. Var jätte fint där! Har inte åkt till graven sen begravningen var och det var för 3 år sen. Hade nästan glömt bort hur fint det var där. Självklart så följde Gizmo me och kollade.
 
        

gnäll



Helt slut efter att ha jobbat hela veckan låång! Är enbart ledig idag och sen ska jag jobba 3 kvllar till, ledig en och jobba 2... Är helt otroligt igentligen att man bara är ledig 1 dag. Skulle ju se roligt ut ifall om vanligt folk var ledig en dag i veckan tex jobba mångad, tisdag, onsdag LEDIG TORSDAG jobba igen fredag lördag söndag måndag. Finns nog ingen som igentligen orkar det? Jag är iaf helt slut! Igår var jag så himla trött att jag knappt kunde gå... Aja idag är det en ny dag och för en gångs skull ledig men är så himla trött, funderar på om man kanske ska gå och knyta sej? Har vaknat flera nätter på raken vid 3 tiden och varit jätte pigg...
Igår när jag jobbade fick jag en utskällning av en gammling så fick värsta mardrömmen om tjärringen!
Har kikat runt lite på arbetsförmedlingens hemsida men det finns tamme fan inga jobb... Ska nog kontakta Rolf och höra efetr om man kan jobba dagtid i stället. Och funderar även på att säga upp mej från jobb2... Får se hur jag gör.  Men gud så jag gnäller...

Ihelgen här så händer det inget roligt alls, då jag ska jobba...





Blir väll att jag tvättar Gizmo idag oxå, han har sån himla skitig päls den är nästan grå den vita pälsen.. klippa klor och borsta är det dax oxå att göra..
Nä nu ska jag käka håller på att svälta ihjäl...

vilken stämning =)



Som vanligt när jag och Masria åker ryssning så blir det en otroligt härlig stäming! Måste bara säga att jag älskar deras underbara plastpåsar! Så har man inga kläder med sej så är set bara att linda runt lite plast =)

miamango


KOPIERADE FRÅN MARIAS BLOGG!

Japp, då har jag så mycket att berätta om kryssningen så hälften kommer inte att få plats troligen. Nu hade vi väntat i flera veckor på denna båtresa.. Morsan, jag och Helen åkte i fredags kväll med SIlja Galaxy. Det värsta var ju att vi fick inte ta barnmeny och dessutom var ja tvungen att värma på maten eftersom den var kall.
Otrevliga folk som arbetade i cafeterian med andra ord..Helen låste ut sig, glömde att kolla på en skylt där det stod "Endast personal" när hon knatade ut..Hon stod o skrek o viftade utanför cafeterian att vi skulle öppna eftersom handtaget på hennes  sida av dörren var borttaget.. Hon passade även på att sätta sig i en pöl så hela stjärten vart blöt..
Vi fick börja med att gå och klaga på städningen eftersom det var snubbiga fläckar på golvet som var blöta och på bordet i hytten. Så en tant kom och städade lite senare. Hon var nog den snällaste människan som arbetade på denna båten!
Dom som gör skitjobbet...
Men hela kryssningen i helhet var ju skitkul! Det var mycket folk på båten, men inte så många var utklädda.. Förutom jag och Helen med våra reflexvästar. Folk blev tokiga på att vi gick runt i dom där när vi inte jobbade på båten.. Vi hade skrivit TIMMER 1 respektive TIMMER 2 på baksidan. Vi gick till receptionen denna gång för att försäkra oss att vi fick gå runt så.. SIst hade vi ju planerat att ha med oss símdräkter och overaller för att inte gå för naket klädda.. Det började redan med storm på havet inte långt efter vi börjat åka. Jag och morsan gick upp till dansbanan där alla äldre dansar medans Helan satt kvar i hytten och lagrade. Jag sa åt en kille att han skulle bjuda upp morsan på en dans men han sa att han var för ung för henne :P Men så äntligen träffade morsan en gentleman som hon kallade honom... Han såg ut att vara en motorcykel knutte med långt grått hår och värsta muschen haha!
Medan vi väl dansade så såg man att hela skocken av folk åkte åt ena hållet först o sen åt andra! Det var båten som gungade och jag kan tänka mig att alla som såg på ovanför skrattade som fan! En kille låg redan på golvet o spydde när vi gick på.
Morsan brusade upp när vi hade satt på vattenkranen för att kyla våra läsk som var fisljumna.. Hon sa att hon ville ha betalt 100 spänn i timmen för att åka med oss! Men sen lugnade hon sig. Helen klädde på morsan plastpåsar på skallen hon såg för rolig ut!!

RSS 2.0