bilder på Black baloos Milton



       


Hittade en massa roliga bilder på Gizmo när jag satt här vid datorn... i från vänster så är han runt 5, 6 veckor, och så lag jag in lite bilder när han är från 5, 6 veckor till 6 månader. Vilken skillnad, gud vad han har blivit stor! Är jätte roligt att ha sånna här bilder och titta på.

Idag så har vi inte gjort så mycket, som vanligt =)
Är jätte varmt och sol för en gång skull, men orkar inte sola..
Så himla skönt det ska bli, nu jobbar jag bara ikväll och sen har jag semester i 3 veckor fram ska bli jätte skönt!

Åker in tidigare idag för att träffa lilla Lasse, ska ta en kaffe.. Får verkligen hoppas nu att syrran kan ha Gizmo när jag jobbar, som hon sa igår. Men man vet aldrig, kan plötsligt ändra sej. Och jag kan inte ha med mig honom när jag jobbar.. aja det löser sig.

Gud vad man blir bad sugen när man sitter här nu då! Får se om jag inte kilar ner och badar jag å lilla gissen..

Gizmo =)

                                                                            


Regn, regn och åter regn..
vad trött man blir på att det ska regna hela tiden!
Hade tur i morse, då var det rätt så varmt så jag tog med mig alla hundarna på en lång promenad. Vi gick ner till sjön så passade på att bada hundarna, så att dom fick simma. Vilket är jätte bra motion för dom. Vad jag längtar tills på fradag, för då går jag på semester i 3 veckor, ska bli så himla kul, och skönt..

Var meningen att Emma skulle komma igår så att vi kunde boka in oss på lite utställningar, men hon fick plötsligt något viktigt ärende att åka på, så hon kom inte.... Aja vi får väll ta det någon annan dag. Känner att jag iaf måste boka in lite utställningar, får se om man hittar nått, ska gå in på papillonringens hemsida och kolla lite där. Har för mig att dom ska vara lite äldre än va Gizmo är... Men man får väll ta å kika lite..

I kväll blir det för min del jobb..  Och inget mer...

Emma på world dog show



Bus, bus, bus och en massa bus!
Har satt upp en hinder bana ute som Gizmo tycker är skit kul!
Gick ut i skogen här om dagen och släpade hem en massa pinnar.. Så nu är den klar våran eller Gizmos bana, med hinder och slalom bana. Får se om vi går på någon agilyty kurs någon gång, inte för jag är så intresserad, men Gizmo kan ju vara..

Nu på morgonen så gick vi upp 7.30, fåglarna vaknade och började tjuta! Så det var bara att gå upp! Jag tog med mig alla hundarna,( 3 st. ) och gick i 1.5 timme, skönt men hundarna vart jätte trötta.

World dog show Är nu och Emma ska ställa sin Tudde på Världsutställningen. Det är en newfoundlan som är 4 år. Det är hur många newfoundland som helst, så hon har svår konkurans. Men jag hoppas att hon och Tudde kammar hem det här!


RSS 2.0