Ritig fet mat, det där med färdiglagat!

Visste du att..
Portionerna är för små och för feta
Äter du färdigmat till lunch? Då kan din mat vara en riktig fettbomb. Nu visar en granskning av Råd och Rön att industrins färdigrätter oftast är för feta, för små och innehåller för lite grönsaker.
Råd och Röns granskning visar också att de frysta färdiglagade rätterna ofta innehåller en hög fetthalt. Ett exempel är Coop Bistros "Mozarellafyllda färsbiffar" som innehåller hela 53 energiprocent fett. Livsmedelsverkets gränsvärde är på max 30 energiprocent fett. I Råd och Röns granskning av totalt 20 rätter är det bara 4 som uppfyller kravet på nyckelhålsmärkning. De fetare rätterna, modell traditionell husmanskost, dominerar fortfarande stort.

Inte konstigt att folk blir feta, om man bara köper och äter sån här mat! Man blir heltenkelt totalt lurad! Tror man äter nyttigt men ack så fel...


snubbiga naglar



Visset du att dina naglar avslöjar om du är sjuk? Det visste dock inte jag, blev illa mående när jag såg vilka äckliga naglar som visades! Speciellt dom på bilden längst till vänsetr, mår illa bara man tittar påt tycker jag!

Började gråta då jag läste aftonbladet!

Blev het förstörd när jag satt i soffan och läste aftonbladet! Var en gammal tidnig, eller det var den 29 januari... Kopierar hela inlägget från aftonbladets hemsida

Hunden Lucy tvingades lida i två veckor

GÄVLE. Hunden Lucy, 9, bands i skogen och lämnades att dö.

Hon hittades av en skogsflanör och troddes vara skjuten.

Men obduktionen visar att hunden gått en hemsk död till mötes.

- Den troliga dödsorsaken är uttorkning efter vätskebrist. Hunden kan ha levt i en till två veckor, skriver veterinären Katinka Belák vid Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA).

Vem som bundit Lucy i skogen är outrett. Kvinnan som var fodervärd, och hade Lucy vid tidpunkten, säger sig inte ha med dödsfallet att göra.

- Jag vet inget om den döda hunden och har inga andra kommentarer, säger hon till Aftonbladet.

Rasar mot polisen

Trots att det gått drygt ett år har polisen inte slutfört utredningen om misstänkt djurplågeri.

- Vi har många prioriterade ärenden och hinner inte med allt vi borde, säger en utredare vid Gävlepolisen.

Det har fått landets hundägare att rasa. En protestlista med nära tusen namn kommer att lämnas till polisen.

En av de protesterande är kennelägaren Carina Wallberg, 49, Älvkarleby, som formellt ägde Lucy, som hon köpt från Irland där hunden tävlat.

I maj 2007 lämnades Lucy till fodervärden som fått goda vitsord.

"Allt verkade bra"

- Jag hade en annan kennelägare med mig när jag överlämnade hunden. Allt verkade bra hos kvinnan som ville ha Lucy som sällskap till en annan hund. Vi hade sedan kontakt via e-post flera gånger och jag var senare dit med ett vintertäcke till Lucy, säger hon.

I november 2007 ringer kvinnan till Carina och berättar att hunden blivit sjuk och att hon tvingats avliva den med hjälp av en namngiven veterinär.

När Carina kontaktar veterinären slår han ifrån sig:

"Jag har inte avlivat någon greyhound."

Såg bilden i tidningen

Några veckor senare ser Carina en bild i tidningen på en vit greyhound som hittats död, bunden i sitt koppel vid en gran i skogen inte långt från fodervärdens bostad.

- Jag såg direkt att det var min Lucy och blev helt knäckt. Kopplet hade åkt upp mot öronen vilket tydde på att hon försökt ta sig loss. Jag grät när jag såg bilden, säger Carina.


Hemskt


hej och håååå

Har varit helt fel på både dator och luren, dom närmsta veckorna... Har inte kunnat laddat upp bilder som har varit tagna mm... Himla synd alltså! Men i morse har jag hållt på och fixat och uppdaterat både dator och telefon, gjort en ordentlig rensning igen, alla medelanden, alla nr utom marias och viktiga nr, Tar bort folk som inte hör av sej, onödigt att ha en massa bekanta samt folk som endå inte hör av sej i telefonen... lika bra att ta bort skiten!

Sitter på Msn här, och föklarar för maria att man blir bredare för åren, och att skelettet vidgar sej. Och att man med åren helt enkelt blir rundare och bredare! För kul samtals ämne igentlligen. Med tanke på att vi sitter och kikar på bilder på oss själva för 10 år sen, vad smal men va. Men nu 10 år senare så har ju man breddat sej! Helt inställd är jag också.

Gud vad jag längtar tills jag får lägenheten! Tycker att tiden står still... Fast hela den här veckan har hitills gått väldigt fort, kanske för man har jobbat hela veckan lång? Idag är det torsdag den 29 januari, bara 2 dagar kvar av månaden och bara 18 dagar kvar tills jag får inträde i lägenheten. Ska bli skit kul att få flytta dit! Men kommer som sagt ta tid eftersom vi ska renovera!
Lite blider från flera veckor tillbaka


              Gizmo är skit mallig över sitt ben!

   Kom det en massa snö oxå, som Gizmo bara älskar!

.....Besökte marias suchi restaurang som hon fått jobb på

Klippte annicas hår! ser mej själv som frisör! vart skit snyggt, varör slösa 500 spänn hos frisör nar man kan be nån om lite hjälp? Så jag klippte annicas hår, på längden tog jag av ca 7 cm, klippte upp det och tog av runt 15 ca.

ser till min förtvivlan i mores innan jag skulle gå på promenad, att Nettans vidrute torkare är trasig! ser ju bara för kul ut, när den sticker upp, och ändå roligare om hon skulle sätta igång vidrute torkarna!

             Så här söt är Gizmo när vi är ute

Har anmält mej och Gizmo till hundkurs, som börjar vecka 14, alltså i början på april. Häller på att träna stenhårt på ligg, vilket han börjar fatta nu...


nya blider

Hahaha hittade en gammal skiva med en massa fula kort på! Kunde bara inte låta bli att lägga upp ett smakprov at dom snygga bilderna!


Hahaha maria till vänster å jag till höger

på görnan mitt i sommaren, med tjocka kläder! helt otroligt, står och drar in luft från ballonger...


Maria jag kan bara inte sluta skratta åt din min! å jag ser helt handikappad ut


vart på banken igen...

Gick upp tidigt i morse, klockan var staxt efter 7, på morgonen... Sov bara i 5 timmar i natt, han inste sova längre. Skulle till banken på möte kl 10, innan hade jag tänkt att besiktiga bilen, men märker i sista sekund att ena lyset inte fungerar. Så jag sket it, onödigt att besiktiga bilen när man redan vet att den inte går igenom! Kära Björn är så snäll och ska kika på detta innan jag börjar jobba idag!
På banken gick det jätte bra! Mötte upp pappa som följde med mej dit. Vi gick igenom en massa saker angående lägenheten. Vad jag ska renovera, och hur mkt jag ska låna. Har bokat in ett till mötes tillfälle och det är på min inträdnings dag, till lyan! Alltså den 16 februari. Så himla kul.
Ska testa att ta med mej min kära söta rara lilla Kisse Trolle. Som jag så hämskt gärna vill ha med mej. Är inte säkert att han trivs att bara vara inne. Från att ha fått gått som han vill in och ut. Till att bara behöva vara inne. För om han ska bo hos mej i lägenhet så kan han inte få vara ute. är en stor väg, tungt trafikerad precis utanför, sen bor jag ju 1 våning upp oxå. Men testa det måste jag absolut göra, anars får han bo kvar här hemma =) Alla fåglarna ska jag oxå ha med mej samt Gizmo så klart! Funderar på om jag ska skaffa ett akvarium, tycker att det är så himla fint med fiskar. Men det får jag se...

Är fortfarande snor halt ute, is lixsom under själva snön. Har inte vågat mej på att gå ut på promenad idag heller. Jag Gizmo och dom andra vovvarna är bara ute i stället... Får ju bli så när det är så halt! Är så himla fika sugen, får se när maria blir friska från sin eländiga magsjuka! Men om några veckor så kan vi förmodligen fika igen! Har hakat upp mej på att lyssna på en as bra låt med James Morrison ft Nelly Furtado Broken Strings, skit bra låt!

jaså

Is gata ute! I morse lånade jag hör på häpnad gummistövlar! Är helt omöjligt att gå på promenad när det är jätte blött och snor halt ute! Gick i skogen eftersom det va så homla halt på vägen... Skulle gå ut nu för ett tag sen, men rent utsagt omöjligt. Både jag och Gizmo halkade hela tiden, så vi vände och  gick hem igen... Himla synd alltså!
Blir tokig på att jag ska blöda hela tiden! Blöder varje morgon, är så less

Russkiy Toy


Har funderat och funderat, vill verkligen ha en till hund! Har verkligen fallt för rasen russkiy toy. Rasen Russkiy Toy har sitt ursprung i Ryssland. Den är godkänd i SKK och FCI sedan några år tillbaka och det finns runt 200 registrerade individer av rasen i Sverige idag. Rasen är i sin storlek liten med dess för- och nackdelar(runt 2kg dvs i storlek som en chihuahua eller pomeranian men med en kroppsform, rörlighet och temprament mer som en papillion även om inte någon av ovanstående raser går att jämföra med rasen). Har långa smala ben och liten kropp!
För söta hundar alltså! Men kan inte skaffa en till ännu. Min lilla Gizmo måste jag först och främt få lydig, visserligen är han redan det... Men känner ändå att jag ska vänta nått år eller halvår innan jag skaffar en till.



Så jävla söta!

meckt med detta



Sitter här ytterligare igen och kollar efter jobb... men det finns absolut inget! Så vad gör man? Björne hämtade nyss min kärra, får väll se om han får buckt på den... Men det tror jag =) a, eller hoppas iaf, måste besikta skiten snart... Innan det blir körförbud på han!
Åkte förbi Maria och tog en fika, han inte köpa kaffe brö, så vi tog några hårda muffins som fanns på stället hon jobbar på, nämligen sushi. Fy fan vad äckligt det ser ut! Förstår inte hur folk kan käka skiten! Tog lite bilder på maten som finns där, men det fungerar inte att lägga in blider helt plötsligt på datan, kortslutning?
Åkte sen vidare till Emmas butik, för att boka utställningar, vet inte hur det blir med utställningen som håller hus i sollentuna. Emma sa att hon skulle fixa anmälan, får se om hon kommer ihåg.

ringt banken

Betalat räkningar för 2000:- Fick lön från städet så lika bra att betala allt som jag hade räkningar på, efetrsom den förra lönen va helt slut! Nu är jag lika fattig igen tills min nya lön kommer på tisdag nästa vecka... Kom och tänka på att jag skulle ringa banken angående mitt lån samt hendpenningen som ska vara betald om 1 vecka... Fick tid nästa vecka på Tisdag, perfekt! Nyckeln och tillgång till lägenheten får jag inte för än den 16 februari! Kanske hela lägenheten är klar tills mamma och Nettan fyller år så Kära moster och Benny, kan kika in i den! Samt Eugenia men hon kommer nog förr, om hon får tid vill säga. Är lite upptagen med hennes vän Sven! Får se, jag är så hilma spänd alltså, tycker det ska bli skit kul!
Kontaktade men kära vän Maria, eftersom jag märkte att städ tjärringen inte darar mer än 200:- i skatt varje månad? Konstigt men maria förklarade för mej hur det låg till, tjänara man lite kan dom inte dra 34% i skatt för då får man inget över, jobbar man gratis. Helt plötsligt i samtalet så får maria bensin stopp! Sitter först och tjatar om att bilen hackar, när hon växlar... efetr några minuter skriker hon i luren FAAAAAAN, jag fick bensinstopp! Kom och hjälp mej, ringer dej snart... men fan jag blinkar ju, Helen jag ringer dej sen har inte tid nu...

Hittade en skit snygg tapet
   
Som en front vägg eller vad det nu heter, att man bara har en sida av ett rum...


          Skit snyggt när man har målat lite blommor på kanten

snygga tapeter



Hittade skit snygga tapeter när jag kollade runt lite! Vat inte alls vad jag vill ha för tapeter, men roligt att bara kika runt lite...

=)

sitter och lyssnar på Ultima Thule, lyssnade på dom för flera år sen nu lyssnar jag idag igen.... Hahaa igår när jag jobbade så satt maria och ringde mej, jag ringde upp hennne efetr 5 minuter hon svarar inte... hon ringer mej, jag svarar inte... så höll vi på sådär, vi missade varandra hela tiden, för kul!
Sitter och tittar på arbetsförmedlingens hemsida om det finns något jobb... som vanligt inget som passar mej.

tjohoo

Nu är allt nästan klart med lägenheten... Var och träffade mäklaren samt han som äger lägenheten... Gick och kollade igenom lägenheten sen åkte vi ner till kontoret och föll i en massa papper, nu är lägenheten min! Måndagen den 16 februari så får jag tillgång till nycklar och då ska vi alla mötas ytterligare en sista gång för att skriva på lite mer papper. Fan vad kul!
Var hos vetrenären igår oxå gizmo skulle få 1 års sprutan, vilket tog en jävla tid! Han inte träffa emma som planerat.... Gizmo va jätte duktig där inne, sa inte ett ljud när hon stack han!

....och skit papper







.... och skit papper

Sitter här och kollar på en massa roliga fotografier med skit-papper, samt plastpåsar och reflexvästar som jag &  Maria går runt med när vi är på båtresor! Nästa resa vi gör hoppas jag att alla åker som vi planerade förra gånger med jerry samt nån som jag inte minns namnet på.... Sitter även och VÄNTAR hahhaha på sommaren! Skrattar för mej själv åt maria och toalettpappret! Vilken klockren min hon får till! Nä nu ska jag åka till hennes nya jobb å ta en kopp kaffe

FICK HAN!

Nu är allt klart!
Mäklaren Mattias ringde mej igår, och medelade att jag FÅR LÄGENHETEN! Ski glad är jag nu alltså! Fan vad kul det ska bli att flytta hemifrån! det är en 2:a på 69.8 km2. Med balkong! Kanon läge att ha lägenhet när jag har hund! Nära till precis allt oxå! Vi ska åka och skriva över lägenheten på mej i morgon "onsdag" . Sitter och funderar på vilka tapeter, vilket golv jag ska ha mm...
måste även anteckna vad jag måste ha som kastruller soffa tv dator, lamopor mm... aja nu har jag inte tid att sitta kvar här.
Lyssnar på DANSBAND!
tjao

meckt ;)


Vilken dag!
Tror jag får lägenheten. Har det på kän, efter att jag tog i med ett ordentligt bud! Ingen annan av dom andra budgivarna är intresserade längre av lägenheten, har han medelat. Nu ska han bara kontakta 2 till som har varit och tittat på lägenheten men inte lagt något bud. Får se hur det blir. Han hör av sej i morgon " fredag". Är det enda som jag tänker på nu, vilka tapeter hur jag ska ha det möblerat, vad jag ska ha för tv.. dator. Hur toaletten ska se ut. Har sånna planer, och hur snygg den kommer att bli när allt är klart! Hoppas nu att dom här ?? inte är intresserade, så jag kan flytta in i lägenheten.

Maria kom hit idag till mej, kollade på Beck skarpt läge och sista vittnet. Bra filmer men lite tjat. Sen ville jag jätte gärna se på vi hade iaf tur med vädret, men filmen fungerade inte som den skulle så det slutade med att vi kollade på Hostel, Nettan satt och skrek, frågar: vad händer lever han? För kul kan ju kolla kan man ju tycka i stället för att bara blunda och fråga vad som händer!

Snälla rara maria hjälpte mej att färga utväxten, eftersom jag inte kan det själv när jag har förlängningen i skallen!

Jeanettes snutte-filt var spårlöst borta mitt i allt, leta och hade sej där NERE. Kom på när jag hade sjussat maria till bussen, att jeanette låg ju i soffan på dagen där uppe. Gick upp och kollade mycket riktigt den låg i soffan (är nog synsk)





Kollade på uppdrag granskning om dom spanska hundarna som importeras hit, och är sjuka allvarligt sjuka. Och att en vetrenär skriver intyg att som är fullt friska, kommer hit med en massa konstiga sjukdommar. Uch vad hämskt. Får sitta i små katt burar med flera hundar intryckta i, från spanien till sverige i bil. Sitter väll i dom små burarna hela resan utan vatten eller mat, ingen pink paus.

Tjärringen som har hand om det ville väll antagligen bara tjäna pengar, och skiter i om hundarna mår bra eller inte
http://www.hundrondellen.se/index.php


blivit gammal å stel, orkar inte gå på stan


Var in till Norrtälje här om dagen. Hade med mej både nettan och Annica. Jag skulle fixa ljud dämparen. Sa till Anett & Annica att jag inte orkade vara i Norrtälje hela dagen, eftersom jag var trött.... Så vi bestämde att vi skulle mötas igen efter en timme. Eftersom jag blir så less på gå i affärer när dom står och velar hela tiden, bestämde vi att jag skulle ta en promenad med Gizmo. Eftersom jag hade honom me. Gich en timme drygt, ringer till dom.. Inte klara... Ringde IIIsabelle, så hon kom in till Norrtan och hade med sej hennes golden valp. Ski söt och stor. Mer än dubbelt så stor som Gizmo. Var med Isabelle i drygt 1,5 timma han ta en fika också.

Ringer upp nettan och annica yttligare en gång till med tanke på att det hade gått 3 timmar! INTE klara, dom sitter och äter pizza, så jag tänkte. Jag åker ner till pizzerian och väntar på dom så vi kunde åka hem. När jag väl kommer fram efetr att en bil hade kört ner en stolpe, så är som inte kvar! Dom ör på intersport som dom vart redan 3 gånger på. Fan vad förbannad jag va alltså. Både frös och var förbannat irreterad samt hungrig. Är så less på att gå på stan med folk som ska ta tid på dej!

                                        Kollisionen


l-äpåp

Jobbigt att bo på landet när varmvattenbredaren är paj. Eller rättare sagt upphakningar på han. Iskallt vatten, och jag måste verkligen färga min utväxt! Blir tokig när man ser att det vuxit ut 2 cm.
Går inte att lägga in någon bild här, kortslutning i systemet!

då har man besiktat bilen

har sån jäkla träning rk i benen, känner mej helt handikappad  var nyss och besikta bilen, vilket inte gick så bra, hade en trasig positionslyckta, frambromsarna bromsade ojämt, samt läcker den gas! - avgaser, nån lecka!
Himla synd alltså! Jag maria samt Gizmo va på besiktningen, själv älskar jag att besikta bilen, är min hoppy! Vart så irreterad med tanke på att jag inte har ett öre kvar. Säger till maria aa jag har inte råd med nått kan inte följa me er nu på båtresa, för bil-jäveln ska krångla. Blir så less.

Bank snybben Andreas ringde nyss, tänkte själv ringa upp i samma sekund han ringde, så det va ju lite kul. Fick lånet beviljat. Nu hoppas jag verkligen att jag får lägenheten. Eller jag ska bara ha han!!! är helt inställd.

Vad jag längtar tills i morgon, är ledig min förhoppning är den att Maria ska komma, så vi kan kolla på Beck, färga mitt hår, och vise värsa. Hoppas människan får tid.

vilket velande

Igår spenderade jag mycket tid framför datorn smt i en massa telefonsamtal. Att det ska gå så trögt på banken, blir tokig. Har ansökt om lån, men snubben som har hand om mitt ärende är sjuk, har fått en annan kontakt man. Ett jäkla velande måste jag säga! Ringe och tjatade 2 gånger igår... Men han hade lixom inte kollat igenom detta ännu... skulle höra av sej idag på förmiddagen, slutar väll med att jag själv ringer. För att få klart för mej.
Annars idag så ska jag besikta min kärra, fpr se om han går igenom besiktningen eller ej, sen ska jag jobba senare, ringa banken mm...

Sitter här ...



Sitter här och lyssnar på guru josh projekt infinity, sån jävla bra låt! kom och tänka på H&M dom verkar göra reklam för sina underkläder! Är nog många som köpt bhn samt trosorna som tjejen i vedeon har på sej. Bra reklam!

älskar att ha med mej kameran!

EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD =)


                             Alltid lika snygg ;)

       Hahahha men får inte alls till det

           Jag lär ungen att lee mot kameran

        Klock ren bild! kunde inte bli bättre enligt mej själv


ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA DIG



Jag har verkligen världens sötaste hund!
Han är sååå söt!
När han-----
När han skäller
När han är tjurig
När han slickar en i örat
När han sover
När han är sjö vild
Han är så söt!


- 0,5

Min lilla vovve Gizmo har totalt vägrat att äta på flera veckor, eller han tar någon kula.... Kollar på när resten av hundarna äter och bara struntar i sin egen mat. Morsans hund löper nu och hon bor några kilometer härifårn om man genar genom skogen, kanske därför?
Har glömt bort att väga lilla pojken oxå gjorde det igår mycket riktigt han har gått ner 0,5 kilo, har vägr 3 kilo och nu väger han bara 2,5. Måse få upp han i vikt så nu blir det kött och smör som gäller hahaha... Testade att ge gizmo dom andra hundarnas mat tror märket heter specific, och det åt han! 1 dl + skinka, så han åt iaf! bra det, ska till vetrinären med honom i veckan så hör efter då hur jag ska göra!

Lägenheten..
Ja har ansökt om lån men tror ni inte att bank gubben är sjuk, mäklaren ringde upp mej och frågade om jag va intresserad och om jag hade kontaktat banken. Är ett jäkla meckt känner jag. Får ta kontakt med nån annan helt enkelt, kan ju inte hålla på att vela.

Bil jäveln ska besiktas nu oxå, nått som läcker samt är bacspegeln sönder! tror inte att den går igenom men får lixom se! Ska fixa backspegeln idag innan jag börjar jobba. Får höra efter med grabbarna på meckonomen =)

luften va halvt slut

herre gud, hade näst intill inget luft i bak däcket på bilen ! Blev att åka direkt till statiol och fixa i luft! sen åkte vi och kollade på lägenheten. Var ju inte den finaste lägenheten som jag har sätt. men den var stor! Får se hur det blir. Är ett perfekt område att bo på med tanke på att jag har Gizmo. Hoppas nu att ingen budar för högt på lägenheten. Då kan jag inte köpa den eftersom man måste renovera hela skiten! Aja mäklaren Mattias skulle höra av sej i morgon, får  se hur det blir.
Vi passade även på att åka till donken å käka, sen åkte jag och städade och hämtade annica å hennes kompis.
Nä nu ska jag kolla på film, har en massa bra filmer hemma, som jag bara måste se alltså. Blir väll att jag badar fötterna i mitt härliga bad som jag har!

meckt meckt och åter meckt



sitter här och kom på att jag har helt totalt glömt bort att höra av mej till Maria, hon kanske tror att det har hänt mej nått, vem vet! Bäst jag skyndar mej här så jag hiner ringa människan. Jag jeanette och Gizmo tog även med oss sessan och åkte pulka, för kul! Jävlar vad kul det är.
I morgon "söndag" Ska familjen och jag åka och kolla på en lägenhet, medelar senare hur det blir med det! Är så himla sugen på den, är en 2:a på 69,8 kvm. alltså en väldigt stor 2:a, lägenheten är i stort behov av renoverig, då det är nån gamling som bott där, fula tapeter fult golv, halvruttet kök mm... Som jag kunde se på bilderna iaf. Får se som sagt i morgon.


Gizmo som liten. Så hilma söt!

30 års kris?

Funderar starkt på om jag har hamnat i 30 års kris! inte för jag vet vad det innebär, men det känns som jag har hamnat i 30 års kris! Åkte ner till morsan för att skidor tex. Hade funderat länge på att åka just skidor, så jag ringde upp henne, visst hade hon mina skidor där. Åkte ner dagen efer tidigt på morgonen. Klockan var nog vid 8, morsan hade inte ens gått upp... Och jag själv som sover fram till 10 på morgonen, gick upp vid 7, för jag va så himla sugen! rkade inte åka lessnade innan vi ens hade kommit iväg typ. Men åkte i drygt 30-45 minuter iallafall. Lyckades ramla till och med, var en jätte liten backe, jag tänkte att jag tar satts , men ramlade på arslet istället!
I dag vaknade jag oxå vid 7, gick en långpromenad, ingen människa var vaken när vi kom in på morgon kvisten. Började städa och röja, böt lakan tvättat, städat fågel burarna, tränat gizmo, hunnit kolla på 2 filmer, dark water, return tror jag den hette, sen kollade jag oxå på i know who killed me. Bra filmer!
Badat fötterna med mitt fotbad som morsan hade snott från mej, jätte skönt! Nä nu ska jag kolla på blonde and blonder, den verkar jätte bra

?

blir så less, nu är det nån, vet inte vem, men NÅN som har renst hela datan, så mina mappar är helt borta! Verkligen synd att nån idiot har tagit bort mina saker! blir så förbannat less, att man aldrig får ha nått i fred! Samma , skulle tvätta, men NÅN har paxat maskinen så denna NÅN har alltså lagt in enbart sin maskin i tvättmaskinen och inte satt på den. Bara för att vara säker på att  nan får ha den för sej själv. Blir så trött... Satt på maskinen själv så nu ska jag fixa och ha mej med det oxå. Inte nog med det, har fått hem en påminelse om en parkerings bot oxå. Har inte fått nån på bilen. Blev så förbannad, ringe upp bolaget, och förklarade att man får stå där på SÖNDAGAR! Men det är bara 7 timmar sa hon att det stod. Lika bara att betala nu dåra, ska fan kolla upp det här nästa gång jag åker in till solna, måste få buckt på det här! Har betalat en jävla massa räkningar oxå, så nu är stålarna slut! skit kul måste jag säga



 

RSS 2.0