mamma har gift sig...



Började dagen med att gå upp 7.30. Som vanligt när man ska bort någon stanns så ska det behöva vara stress. Att man aldrig lär sej att planera upp sin tid, samma visa varje gång. Sådana gånger är det synd att man har sånt ohyggligt bra humör, när man är stressad! Synd att man inte har det. Började med att gå ut med Gizmo och göra mig i ordning, märker att av någon konstig anledning så är smiket helt borta! Frågade syrran om man fick låna, vilket liv det vart... Efter mycket om och men fick jag låna lite. Skulle sen åka då jag märker att bensinen i bilen är helt slut. Va någon som hade bilen i några dagar. Denna någon lovade att hämta 2 personer, eftersom jag inte fick platts med så många i min bil, nej då. Fick till svar har inte tid, jag ska åka bort i kväll måste hinna packa och göra mig snygg. slutade med att jag fick köra i 280 för att hinna! Blir tokig på att en viss person bara ska ha och ha hela tiden och man får aldrig något tillbaka

 Idag har min mamma gift sig med sin karl, blev ett dubbel bröllop. Med goda vänner till dom som oxå skulle gifta sig. Så idag den 30/8-08 gifte dom sig. Hade tur med vädret, vart riktigt fint där vi var. Inte så mycket folk, och skönt var ju det! Dom hade bara bjudit in släkten, ville inte ha för stort. Väldigt stressigt innan. Men när vi väl var på platts var det jätte kul och trevligt =) Gizmo var självklart med mig, träffade 2 andra små valpar, en jack russel och en danskgårdshund mix. Jätte söta små valpar!








lite bilder












Gud vad jag älskar Ted Gärdestads låtar! Har suttit hela dagen och bara lyssnat. Funderar om jag inte ska ha en av hans låtar på min begravning, himlen så oskyldigt blå, den är så fin och bra!

Iag har jag funderat på min framtid, funderar på att skaffa en kennel med papilloner. Skulle vara en dröm som gick i uppfyllerlse. Men men man vet inte vad som händer längre fram i tiden, just nu känns det alldeles rätt!

Har tänkt att gå ner i vikt oxå. ska sattsa på att gå ner till 50 kilo, skulle vara perfekt! Idagens läge är det mycket godis och läsk som jag proppar i mej i mängder, men nu får det bli slut med det! Nu får det bli vatten och riktig mat samt långa promenader. Får se om jag lyckas, men hoppas!

´



Har haft mina fåglar ute hela sommaren, men idag var det dax att ta in dom. Börjar bli så kallt på nätterna. Men det tyckte dom inte alls va något kul. Gizmo hittade en pöl med vatten när jag höll på, som han grävde i. Hade jätte kul medans jag höll på med fåglarna, när jag var klar så va hunden helt svart av lera och gyttja.

'



farmor 73



Idag fyller min kära farmor 73 år! Grattis =)
Kunde inte åka och gratta henne idag då hon skulle bort på annat kalas. Men på fredag kunde vi komma.

Tänk vad tiden går fort, snart är man själv runt 70, är inte många år kvar alls.

Idag blir det att jobba som vanligt. Hade tänkt att åka in och träna Gizmo i parken med Emma och Dora i morgon. Får se hur det blir med det.

vad är sorg?







orkar inte skriva


                                 Black Baloo´s Milton

Gud vad jag är sugen på åka utomlands, skulle vara så himla skönt att bara åka bort i nån månad, slippa jobb och allt tjat! Men får vänta i ett år, har ju hund så går ju inte bara att åka iväg! Idag kommer IA hem från cypern, känns som vi inte har sätts på år, va dock 2,5 vecka sen hon åkte.


vad mycket fästingar det finns! UCH hade 7 stycken på benen. Så vidriga djur alltså.
Snart är det utställnings dax. Jag och Emma ska till tierp med hundarna den 13 september. Det ska bli jätte kul, blir Gizmos andra utställning, och Emmas Dora hennes första utställnig. Der är ju klart att vi ska kamma hem första pris! Emma och jag håller på att träna hundarna i parken för att dom ska vänja sej med mycket folk och andra hundar.

trosda

Gizmo fick ett paket igår, ett rgn täcke! Så himla gullig han blev när han fick på det =) Är ju jätte bra inför vintern, går lite till överdirft det med lakan och allt som folk nu har på sina hundar, har sätt att det finns skor till hundar. Där går väll ändå gränsen? jag menar sätta på hunden skor, OK att hundar i tjänst har det. Alltså om hunden är me brandkåren eller ska leta bland glas. Men att sätta på huden skor när man är ute och går med den, uch. Sen det här larvet om att gå med hunden i barnvagn? Att folk äns köper sådanna grejjer till sina djur. Kan inte fatta det! Det är OK med täcke på sin hund tycker jag, bara det inte går till överdrift!


Idag va jag på arbetsinterljuven om personlig assistens, dom skulle höra av sig i nästa vecka om jag skulle få tjänsten eller ej, hoppas det!


snart vinter



Tänk vad sommaren är kort! Snart är augusti slut och det kommer snart snö och blask! en tid då man ständigt är trött. Orkar inget, knappt så man orkar gå upp, sover hela dagen och sen jobbar.... Nä inte riktigt så, men det är så mörkt och tyst då vintern kommer. Många hamnar ju i depressioner, inte vad jag vet så gör jag inte det.

Efter min eviga väntan på att få ett nytt jobb, så ringde min lur i morse, ett konstigt nr som jag inte kände igen. ÅÅHH jaaa, det va ett jobb jag sökt som personlig assistent, ska dit i morgon och träffa dom samt personen. Gud vad kul! Det är på dag tid. Hoppas verkligen att jag får det, är dock bara på 20 timmar i veckan, så det är väll ca halv tid, men med mina 11 timmar på ett annat bra jobb som jag oxå har så bör man ju klara sej på det. Slippa jobba varje kväll som jag nu gör, och varannan helg. Så hoppas att det verkar bra, får se. Vill ju helst av allt ha ett jobb där jag kan ta med mig Gizmo, men det är nog svårt att hitta ett sånt jobb.

Jag orkar verkligen inte jobba idag, så jag ringde och sjukanmälde mig. Känner mej så trött! Men i morgon då ska jag jobba, sen är jag ju ledig fredag-söndag så det blir skönt =)
Hade tänkt att gå en lång promenad men känner att orken fattas, jag orkar inte det! Är kanske dax att gå till läkaren? Är ju så trött.. Gizmo verkar oxå vara trött, sover.. Men men får ta igen det nån dag då jag har ork. Kanske senare i kväll... 
 


       


kissig päls


                                       sägs att det spökar i det här huset

Blir så trött på att aldrig få bort pinket under Gizmos mage. Alltså han springer runt och skvätter tipp som tätt när vi är ute och går, klart magen / pälsen blir gul. Men problemet är det att det inte går att få bort! Spelar ingen roll om jag har duchat honom, det går inte bort, är ljus gult ändå. Har någon nått bra tips så jag får bort det? Nu är det snart utställnings period för vår del, kan vara bra om vi har fått bort det innan!

Kanon förkyld som jag är, ringde jag och sjuk anmälde mig idag. Uch tycker att det är så jobbigt att prata med min chef när man inte känner sej bra! Är som att man inte får vara dålig för han, får lixom den tonen och känslan när man ringer... Jobbigt!

Idag var det tänkt att jag och Emma skulle in till stan och träna hundarna, inför utställningen. Att det är massa folk runt omkring.. Men jag orkar inte det, så det blir bara en promenad hemma med henne och Dora

gizmos vikt



Gizmo bara växer och växer! Har inte borstat han på några veckor, märkte igår att han har en regäl tova under ena örat.. Får styra upp det senare idag om jag orkar! Har mätt och vägt Gizmo är ca 28 cm hög, vikt 2,8. Så han kommer att bli en stor kille när han är färdig växt =)

Min förkyldning har brytigt ut! Uch vad det är jobbigt, finns inget som är så jobbigt som att vara förkyld! 


förkyld..?



uch vaknade idag och kände att nu blir jag förkyld! Har små ont i halsen, känner en början på förkyldning i näsan så nu är det på gång! Har det bara på känn.
Har fastnat i en serie nu, våra bästa år på tv 3. Är så himla spänadne så det går inte att sluta titta på den! Går varje vardag måndag- fradag 12.50-13.40 reprisen sends dagen efter kl 09.50.10.40.

I helgen blir det att jobba för min del. Samt att träna Gizmo inför utställningen.

orm?



Trodde först att det va en orm, såg när jag kom närmre att det va en orm med 4 ben =)

Va ute och gick me hund och så ser jag något som ålar sej på marken, va helt inställt att det var en orm! Livrädd som jag vart, men endå väldigt nyfiken, smög vi oss fram. Fick se denna orm liknande krabat med 4 ben.

utställningar bokade



Jag och Emma har anmält oss till tierps hundutställning som är lördagen den 13 september. Emma tar sin Dora och jag tar min Gizmo. Ska bli jätte kul, helgen efter det den 21 spepember då är det utställning igen i skavlöten. Så det ska bli jätte kul. Så nu gäller det att ligga i med träningen =)

Nu har jag en riktig jobbig vecka på jobbet jobbar måndag-måndag alltså 8 kvällar på raken, jätte jobbigt! Aja tiden går väldigt fort ändå idag är det ju onsdag så nu är det bara 6 kvällar kvar, sen är jag ledig en kväll å sen jobbar jag 3 kvällar till...

Idag så hinner jag inte göra så mycket eftersom jag jobbar hela dagen 12-24 så det blir en lång dag. Gick upp tidigt för att hinna me en massa saker, vaknade redan vid 6 tiden

fixat håret

Idag så åkte jag hem till Helena för att fixa mitt hår, blev där i ca 5.5 timme. Mycket nöjd! så tack  Helena!
annars så har jag inte hunnit med så mycket idag, har lyckats tappa bort min jobb nyckel. Så den mesta tiden har gått åt att leta efter den! Så typiskt mej att tappa bort saker. hade sönder den ena nyckeln och nu har jag tappat bort en annan.




trött



Trött, trött trött, gud så trött jag är! är trött ända ner i benen.. Känns inte alls något vidare kul att börja jobba idag.
Får se om jag och Emma hinner ses idag för att boka utställningen i tierp, hon slutar kl 14. Men man vet ju inte om man hinner ses lixom. Nä nu ska jag sova ett tag är så himla trött


upp frächning


Frächade upp sidan lite... nja inte nöjd men orkar inte sitta här längre

energi



Idag bar jag in till stan, gizmo fick vara hemma. Men det gick ju bra det oxå.
Kan inte förstå att en sån liten vove som Gizmo kan ha så mycket energi, har varit ute och gårr i 1,5 timme, tränat på olika komandon. Han har verkligen blivit jätte duktig på Sitt/ligg stanna kvar. Och så kasta man i väg en rolig grej och han stannar tills jag säger till. Han tycker att det rär så himla kul! Nu så håller jag på att träna in att lägga fran 3 olika koppar med en som det ligger godis under, han fattar inte riktig hur han ska göra, men det kommer! samt har vi busat. Hunden är inte det minsta trött! Att man kan ha sån energi och ork, fattar inte!


tisdag



Har heft otrolig huvudvärk hela dagen idag! Har inte orkat gått någon längre promenad med Gizmo.. Han är inte heller vidare förtjust i när det regnar och blåser.. Va ut en sväng på gården och sen gick vi en sväng, Gizmo vart helt dyng sur (blöt) När vi kom in sen vart jag bara tyungen att sätta på honom en varm och gosig tröja, vart så söt =)

I morgon ska vi åka in till stan en sväng, givet vis så ska Gizmo följa me, hade tänkt att gå in i en djur affär och köpa annat foder. Eftersom han inte äter..

Utkast: Gizmo har ...



Gizmo har vart trött lika så jag.. Så idag har vi bara slappat hela dagen! Skönt att bara ta det lungt... 
Så himla sönt att Gizmo har börjat att äta sin mat nu.. Har inte orkat åkt och köpt någon annan hundmat idag, men det vekar som om att han tycker att maten är OK. Vad jobbigt det måste vara att va hund, och behöva äta samma mat jämt och ständig 

Hittade en mus utanfär dörren



sulle gå ut i går natt och gå ut med Gizmo, fick se något som kröp i gräs mattan, tänkte inte så mycket på det utan tänkte det är säkert en groda. Regnade lite granna och sen har det öst ner hela dagen. Men sen reagerade jag på att grodor inte kpringer/ kryper.. Vände tillbaka och kikade, såg den här söta lilla musen! tyckte så synd om den när jag såg att min katt Trolle va där, han hade antagligen fångat den. Kan ju se på bilden hur rädd och oskylldig den ser ut! Så det va ju bara att ta upp Trolle, mot hans vilja, för musen skulle inte få dö tyckte jag! Den sprang iväg efter ett tag.

Idag så regnar det igen! behövs ju verkligen men det är ju alltid trisst när det ska regna.. Hade tänkt att åka och köpa annan hundmat idag, men allt är ju stängt som har bra hundmat, så det blir av i morgon.

Nu så är Gizmo anmäld till skavlöten den 21 september. Även emmas vovvar är anmälda, Tjabo, Dora, Tudde Görans jet.. Så nu hopas jag på att emma vill gå på tierps utställning den 13 september. Vore kul att gå tillasmmans

          

Gizmo är 7 månader idag



Gud så länge sen det va jag skerv nått här! Får bli ändring på det.

Igår kom lilla Dora över och hälsade på med sin Emma... Gizmo och Dora hade jätte kul. Är så kul att ha någon bekant som oxå har en liten hund i samma ålder.
Gizmo håller nu på att bli stor, börjar bli könsmogen om han inte redan är det. Sitter ibland på morgonen och ylar hahha så gulligt så, fast jobbigt. Äter inte heller något nu.. Vet inte om det är att han har ledsnat på maten, han äter royal canin, vad tycker ni om det fodret är det bra? funderar att byta till nutra choice, men har hört att dom har slutat att tillverka det fodret, kan det stämma?

RSS 2.0