-



Regn och rusk. uch vad jobbigt!
Har fått lånat hund böcker av mamma, jag tycker inte det är så speciellt kul att läsa, har nog svårt att sitta och koncentrera mej. glömmer lixom bort vad som står... Men men... Hitills det jag har läst så fattar jag ingenting.
Tycker att det värkar vara jätte  kul att lära Gizmo komandon med hjälp av armarna höger vänster, rankt fram... sitt ligg stanna och sådanna saker. Nån som vet hur man lär in det?

Idag blir det att jobba sen ikväll... Känner inte alls för det, skit jobbigt att jobba först hela helgen sen på det måndag och tisdag. Helt otroligt. Sen skulla jag bara vara ledig onsdag och jobba torsdag fredag, men nu så ska jag ha lite semester.. i några dagar iaf!
Har planterat tomat planter med hjälp av vanliga kärnor från tomater... Nu har dom vuxit upp och blivit jätte stora! Tänkte ta kort och lägga upp här, men blev aldrig av. Får se om det blir tomater påt. Spännande att mixa lite =)
Aja.. Nu ska jag gå ut med Gizmo sen käka lite och sen blir det att jobba för min del.

badad



Då var han ny badad, fönad borstad och så har jag klippt klorna =) Man får räkna med 2 timmar med allt. Fyyy sjutton vad det har blåst i natt, kunde knappt sova för det blåste så mycket.
I veckan händer det inte så himla mycket. Idag så ska jag jobba samt måndag och Tisdag. På Torsdag så ska jag med Farmor till sjukhuset och sen efter det så ska jag och Gizmo åka till mormor. Han ska vara där när jag och Maria åker på kryssning. Hämtar han sen på söndag.

lilla Black baloo´s Milton


                Gud så liten, va bara 5-6 veckor


     så här ser jag ut idag 9 snart 10 månader gammal =)

var nyss ute och gick i några timmar. Som vanligt när vi går för bi gammla gubben och sin hund så kommer den fram ut på vägen. Och han själv hinner lixom ite me, går och ropar på hund men den lyssnar inte alls. Så jag stannade och pratade lite me honom och Gizmo och Hans vovve lekte. Hans hund är 1,5 år och Gizmo och han har jätte kul när dom leker, det är en långhårig jack russel. Har aldrig sett sånna men han har en. skit söööt=)  sen Kom Gittan med sin hund så då var det 3 hundar som lekte lite. Jag passade på att göra sällskap med Gittan och hennes Tina hem. Sen tog jag & Gizmo skogs vägen hem. La  ett litet spår i marken åt honom, gick jätte bra! Aja nu ska jag bada Gizmo klippa klor och borsta han

tattoo



Har hittat en skit snygg tatuering. En sån här vill jag bara ha! Kanske inte me så mycket stjärnor som hon på bilden har. Gud va snygg den är!

Iadg har jag och Gizmo gått runt i norrtälje, sen tog vi bussen hem, vilket gick jätte bra. Gizmo sov hela resan. Sen sparng vi 5 kilometer hem. Skiiit jobbigt med tanke på att jag har noll kondis. Vart helt slut!

höst


gud vad tiden går fort, snart är det löning igen, och snart åker maria jag å morsan på kryssning. Ska bli så himla kul =) Känns som att jag håller på att bli sjuk eller nått har fruktansvärd huvudvärk och känner mej jätte trött! Har lagt in om lite semester nästa vecka, ska blandannat med farmor till sjukhuset, så kännde att lika bra att ta semester. nu jobbar jag bara ikväll, onsdag, lördag, söndag, måndag och tisdag.  Nu är hösten här oxå, inga löv kvar, eller lite iaf, bara mörkt och grått ute. Inte konstigt att man blir trött.
Tycker att det är så himla dåligt av Helena att inte be om ursäkt efetrsom hon har förstört mitt hår. Hon verkar inte bry sej. Så jag hoppas verkligen att hon aldrig får något jobb som frisör, med tanke på vad hon har gjort med mitt hår.

EN EFTERLYSNING

EFTERLYSTER BENNY, UNDRAR OM HAN LEVER? HAR INTE HÖRT NÅGOT FRÅN HAN PÅ ETT JÄVLA TAG. LEVER DU? HAR NÅN SETT ELLER HÖRT NÅGOT?

frächat upp bloggen



Igår kom maria över på en fika i ett par timmar. Jätte mysigt att ta en regäl kopp med varmt kaffe =)
frächade även upp bloggen lite med blingbling =)

Idag så ska jag jobba som vanligt. Men nu snart ska jag lägga ett litet spår till Gizmo. Han tycker det är jätte kul. Jag har börjat för ett tag sen att lägga små spår, typ med skinka inne som han har fått letat efter. Han tycker att det är så himla kul, så snart bär det av ut. Lägger inte så jätte stora spår utan små, spår för träning. Som bara är några meter långa.
Som vanligt med min otur, så hade jag bokat en hund kurs, men missade 2 gånger och nu är det bara 2 gånger kvar, så den skippar jag och Gizmo i. Fick för men att den skulle ha börjar i början på November, men började i början av Oktober. Va ju jätte synd!
Får väll se här om städ tanten ringer och gnäller på mej idag igen..?
Vad händer för er idag då?

absolute vodka


Sitter här och kollar på en massa roliga bilder och så såg jag den här. Morsan när vi är på kryssning. Det var sist som vi åkte som vi tog den här på morsan. För härlig alltså! Ligger helt ner deckad med en absolute vodka i handen. hahaha, kan inte sluta skratta när man kollar på henne!

¨¨


Sítter här och kollar på gamla bilder på Gizmo. Himmel och pannkaka vad han har vuxit! På bilden är han runt 11 veckor. Jag och maria och morsan har iafbokat kryssning så vi åker den 31/10 me Galaxy, riktigt skön båt. Till haaaavs =) Men det är långt kvar, men vi  räknar redan ner dagarna. Är alltid lika kul när det är halloween, varje år är det något roligt som inträffar.
Idag så åkte jag och Annica till norrtan vi hjälptes åt att städa och Gizmo var med han oxå !

på stan



Ännu en iskall dag. Emma hörde efetr i morse om vi skulle ses och träna vovvarna lite. Så vi möttes upp i tälje, men gick bara runt på stan. Emma köpte ett halsband till Björn inne i en guld affär. Är så himla skönt att man kan gå på stan och ta med sej hundarna in i butiker! För man skulle ju aldrig kunna binda fast en hund utanför, men vet aldrig om nån tar den. Jag skulle iaf inte våga göra det!
I helgen här så jag jag inga planer, är ledig så det ska bli jätte skönt =)
Nej nu har jag inte tid att sitta vid datan, måste duscha Gizmo, föna han klippa klor och borsta honom samt hinna käka inna jag ska åka och jobba. Hare så fint =)

tappat lusten

satt och skulle fixa bloggens utseende, men detta tar sån himla tid för att få det se bra ut, så nu får det se ut så här tills jag har tid.

I en lång tid så har städ tanten gnällt att jag gör allt fel när jag städar, hon tycker jag slarvar och har frågat flera gånger om det är för jobbigt. Att ha flera jobb samtidigt. Detta tycker jag inte. Nästan varje gång som jag städar så tar det längre tid än räknat, efetrsom man måste göra detta huper duper snyggt! I morse fick jag ett sms av henne igen..  
         
Det stog:

Klagomål från --------- ! Du har för brottom.
Dörren på nederplan MÅSTE låsas.
Uppe= dammit på skrivbord, kaffe på
köks dörr och golv. Snälla, funkar det inte
så måste jag ta bort dej därifrån!

Jag gör mitt bästa, tappar nu både lusten att jobba och energin försvann! Är så himla tråkigt att man jämt får höra att man gör fel och aldrig något som är bra!
Ska nog så till socialen och leva på bidrag resten av livet! Eller vad ska man göra? Någon som vet?


kunde inte sova



Nu var det länge sen som jag skrev. Har varit så himla trött och inte haft någon ork att göra någonting alls! Har läst alla era inlägg angående min förlängning. Tack för alla tips som jag fått =) Är glad för att nån bryr sej iaf! Jag har läst runt lite på olika sidor hur man får ur förlängningen själv. Så jag tänkte att jag skulle testa det. Har stått bland annat att man kan ta vanlig olja, aciton, balsam mm... Men jag gick in på en sida som heter www.rapunzelofsweden.com beställde både remover olja och remover keratinvax här är länkarna

http://www.rapunzelofsweden.com/1/sv/tillbehoer/remover-keratinvax-.php

http://www.rapunzelofsweden.com/1/sv/tillbehoer/remover-liquid-gold.php

Fick hem produkterna idag. Så jag testade att ta ur det själv. Det gick jätte bra! Föredrog oljan, det andra var som aciton, som man tar bort nagelack, håret vart konstigt känndes nästan som aluminium.  Hela jag var full av olja när jag höll på.
Jag gjorde så här:
började med att ducha i varm duch och ett regält lager med balsam, det fick sitta i ett tag i håret innan jag sköljde ut det. Fönade håret så det vart tort, sen testade jag om det skulle gå. Började med oljan duttade på lite olja på en slinga klämde lite på vaxet, och sen efter ca 1 minut så höll jag i mitt eget hår och drog försiktigt ur slingan med keratinvaxet på. Var alltså allt som åkte av. Inget vax kvar i mitt hår. Vad skönt tänkte jag, behöver jag kanske inte åka till en frisör. Testade den andra produkten om den skulle vara lika enkel som oljan. Det hade sån konsistens som aciton, håret känndes nästan som aluminium när jag häll på. Men det gick oxå jätte bra, inget vax kvar i håret. Men eftersom håret vart kontigt så föredrog jag oljan. Det här mina vänner tog tid. Höll på i flera timmar, trött i både ben och armar så var jag äntligen klar efter drygt 3,5 timmar. Klippte av 2 slingor som satt som berg. Tovorna i håret var lätta att få ur så jag hade hela håret fullt av olja. Mycket av mitt egna hår följde oxå med när jag höll på. Men det gjorde inte ont som jag hade anat innan. Och inget vax kvar i håret, vilket förvånade mej. Eftersom alla har sagt att man får kvar det i håret. Så efetr 3,5 timmes piller jobb så tog jag tyvärr inga bilder när jag höll på, var helt ner kladdad med olja. Håret var tunnt regan innan jag gjorde förlängningen, känns som jag har fått tunnare hår. Har beställt clips som jag ska ha i stället för förlängning nu ett tag framöver iaf. Det beställde jag från www.hair4less.se. Får se när det kommer om det är bra hår där ifrån. Nån som vet?

klippte av lite hår!



Är så trött på det här! Är så trött på den där "Helena" Hon sa ju åt mig att det skulle gå jätte bra att ta ur fästerna med hjälp av plattång. Vilket jag trode då hon sa det! Men uch var det värsa jag gjort! Hela håret är som en stor lim klump! Alltså inte hela håret utan ca 8 slingor. Själva håret försvann ju, men mitt egna hår va som en stor limklump. Alldeles stenhårt! Ringe upp Helena och sa vad som hänt och fick till svar: Oj min kompis till mej testade det och för henne gick det bra! så jag tänkte att jag kunde rekomendera dej det oxå. 
Blir tokig på människan!
I natt och flera dagar innan så har det här gjort jätte ont, menar jätte ont alltså! Du kan tänka dej att du har stora tovar i håret. och att nån samtidigt drar i det. I mose bestämde jag mej, jag klipper  av mitt eget hår, det gör så himla ont, kan inte ha det så här! Nu klippte jag av mej limklumparna som jag hade i håret. Försökte att ta en bild men vart kanske inte den bästa.


.

Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Som vanligt så irreterar jag mej på mitt hår. Får se hur detta slutar!
Jag och Gizmo tog en regäl prommis i ca 2,5 timme, jätte skönt =) var mycket varmare ute än det känndes.
Har hållt på att fixa bloggen, är inte riktigt nöjd, men orkar inte hålla på. När inget fungerar som man vill...
I helgen så ska jag jobba, och nu orkar jag inte skriva mer

håret var beställt från Rapunzel



Måste ta ut det här nu! Hela håret är förstört, vet inte hur tunn hårig jag blir när jag tar ut allt. Är jätte stora tovar som sittar fast i varandra. hela håret är som en enda stor tova! Gör så himla ont.
Helena satt in runt en 130 slingor i håret och drygt 40, har redan låsnat. Var den 9 augusti som hon satt i det här. Det kostade 3000:- Hon hade beställt håret från rapunzel http://www.rapunzelofsweden.com    Jag trode att det var något som alla frisörer beställer från, efetrsom hon går frisör utbildning. Jag är inte  någon expert på hår, men har gjort förlängningar förr hos frisörer, med europeiskt remy hår. Helena sa att det europeiska håret var mycket dyrare och att det inte spelade någon roll vad man hade får hår i. Så jag litade på henne. När jag var på bobbys hårstudio sist jag klippte mej så sa dom att det är jätte viktigt vad man har för hår i håret så man inte förstör sitt egna hår. Tänkte mej nog inte riktigt för, när jag gjorde det hos Helena.
Jag har bestämt mej, vill inte förstöra håret ännu mara, så jag tänker inte låta den här Helena ta ut håret. Kan inte lita på att det blir bra!
Någon som har nått tips vart man kan ta ur det?
Fungerar det bra att ta ur det själv med egen remover?

f



Idag skulle jag och Emma träna vovvarna i stan, men det blev inte av för det öste ner med regn!
Så jag åkte till Farmor, och hon stog och krattade löv, ute i ös regnet! Sen åkte jag och Gizmo till Emma. Vi kollade lite på tv och kollade på gamla bilder.
Läste inlägget här som den där Helena skrev:

Postat av: Helena "jag som förstörde ditt hår"

okej, va synd att du tycker som du gör. Gulligt av dig att sprida falska rykten om mig, vi har garanterat olika åsikter om den här saken. Då tror jag att jag skiter i ditt hår. Du kan ju ta pengarna som du aldrig gav mig för mattan du spydde ner hemma hos mig o fixa ditt hår med.

Förstår inte vad människan menar för falska rykten? Som man bäddar får man ligga, brukar det heta!
Gör man en Hårförlängning, förstör andras hår. Tycker jag att man får stå för det oxå! En sån här människa kan omöjligt få bli frisör. Jag skulle aldrig kunna aställa någon som förstör hår, om jag va frisör iaf!
Tråkigt att det blev så här


*

                           


Idag vart en tidig morgon! Jag skulle till Tandläkaren tidigt på morgonen. Inga hål, skönt var ju det! 735:- skulle det ha kostat. Men eftersom jag är under 29 så betalar försäkringskassan 300:- så det hela gick på 435:-. Bara för en underkökning, helt ortoligt!

Emma kom in till Norrtälje vi hade bestämt för att träna valparna lite i parken. Hon och Dora satt inne och väntade på mej i väntrummet när jag var inne hos tandläkaren. Sen tog vi bilen ner till parken. Tränade lite på inkallning. Gizmo tycker värkligen att det är skit kul!
Dora fattade inte riktigt men det gick jätte bra för att vara första gången! Vi ska väll träna lite mer i veckan. När vi höll på att träna så är det en tjärrning som springer runt med sin hund precis där vi håller på. Man blir väldigt irreterad på folk som inte kan vara någon annan stanns, men nej då hon höll på bara någon meter från oss.
Emmas kompis Sandra kom in oxå hon har en blandras hund mellan rottweiler och amstaff. "Troja" ja hon löpte så Gizmo var helt vild =) Vi tog en regäl promenad i drygt 3 timmar. Vi tog även en sväng runt på stan, men vovvarna. Jag och Emma åkte till djuraffären. Marie hade Linus och Gizmos bror med i affären. Jätte kul att se hur han såg ut.

hela mitt hår är förstört tack vare Helena!



Mycket upprörande! Jag har ju gjort hår förlängning hos en tjej som är bosatt i Norrtälje och heter Helena! Hon går frisörutbildning 3 året något gymnasium. Emma rekomenderade mej att gå dit, fick höra att hon var så himla bra! Lättlurad som man är så trodde jag på henne, men ack så fel jag hade! Den där Helena sa att det var såå mycket billigare att göra det hos henne, hon lovade också mej att ta ur förlängningen sen. Men när tiden var innen och jag ville få ur det ur mitt hår så kommer hon med en massa olika bortförklaringar. Som Jag har inga pengar just nu, men va jag betalade ju lixom för det! Hon började även säga att jag skule ta ur det själv med hjälp av en plattång. Vilket inte alls gick, jo löshåret försvann men stenhårt lim sitter fortfarande kvar. Vilket inte alls gick, jo löshåret försvann men stenhårt lim sitter fortfarande kvar. Och hela plattången är helt förstörd! Intorkat lim och helt svart är den. När jag ringde upp Helena och sa vad som hade hänt och att jag ville ta ur det, så brydde hon sej inte alls, hon sa: Nä men oj, en kompis till mej gjorde och för henne gick det jätte bra, så jag tänkte jag kan ju rekomendera dej att göra det!
Men hallå? hur dum får man bli igentligen? Tänkter jag då, har man inte testat det själv och vet till 100% att det fungerar. Ja då rekomenderar men väll inte andra att göra det? Som blivande frisör?
Här om dagen elelr i söndags så satt jag vid datorn hon kom in på msn, och skerv helt plöttsligt. Jag sparade inlägget och lägger upp det här!



Helena säger:

jag va in till den där frisörbutiken i sthlm men den hade stängt när jag kom dit så jag har inte hunnit tittat om de finns keratinvaxremover där

Helena säger:

o nu e jag sjuk så kan inte ta reda på så mkt just nu

Helan säger:

och när hade du tänkt att jag skulle få ta ur mitt hår då?

Helan säger:

men om jag går till frisören så kan ju du betala?

Helena säger:

men lägg av nu, vad ska jag göra? jag är sjuk!

Helan säger:

så jag får ur det någon gång

Helena säger:

du behöver ju inte bli otrevlig

Helan säger:

nej men man blir irreterad

Helan säger:

först säger du att du ska ta ur det, sen har du inte råd... sen säger du att jag ska ta ur det själv, med hjälp av en plattång, och det gick inte, hela håret vart förtört där jag tog plattången... nu är du suk...

Helan säger:

slutar med att jag rakar av Skiten

Helena säger:

jag har inte råd egentligen men jag e ju tvungen att köpa sånt där för att du vill ta ut de. jag va till dend är butiken i lördags men dom stängde vid 12 o jag va där lite över 13

Helan säger:

förstår ju att du inte kan göa nått när du e sjuk

Helena säger:

och nu e jag sjuk

Helena säger:

o dessutom har jag miljarder saker att göra just nu

Helena säger:

o så blir du otrevlig

Helena säger:

då blir ju allt ännu jobbiga4r

Helena säger:

det är ju inge svårt att ta ut det själv heller, så egentligen behöver du ju inte min hjälp, men eftersom jag sagt de så kan jag göra det, men om du har bråttom så är det inge komplicerat att göra det själv

Helena säger:

o lim i håret kommer du få i vilket fall som helst, det går nästan inte att få bort allt.



Sånna här frisörer ska man absolut inte gå till. Om man inte vill ha sitt hår förstört helt och hållet! Skulle mer än gärna vilja veta vad det är för jävla skola det här bruden går i. Skolor som lär ut sina elever att förstöra andras hår, borde läggas ner!


g



Hela helgen har jag och Gizmo tagit det lungt.. Så himla skönt.
Igår regnade det hela dagen, varken jag eller lille mannen ville gå ut..
Idag så e det skit fint väder, vi gick ut på en prommis i morse, ska väll gå en till om ett litet tag. Annars idag så ska jag jobba.. och Gizmo vara nere hos morsan.


Veckans planer:

Måndag: Jobba

Tisdag: Jobba

Onsdag: Tandläkaren ledig så blir väll att träna Gizmo

Torsdag: ledig

Fredag: ledig

Eugenia 70 år



Ojojoj... Nu var det jätte länge sen som jag ens var vid datan... Har haft fullt upp helt enkelt!
I fredags vart mormor 70 lakan, så vi var där hela dagen och grattade henne! Jag och Gizmo gick upp redan vid 7, kom hem sen vid halv 11.. Vi bara åt, och åt hela tiden. Inte så konstigt att man inte var hungrig idag, kom på att jag inte hade käkat nått. Så det kan bli när man har fullt upp... Kan inte förstå att folk tycker min mormors vackra namn är så fult, Eugenia, är så vackert!
Idag så har jag haft fullt upp med mitt hår hela dagen. Jag och annica samt madde åkte in och handlade färger till håret. Hade tänkt att färga mitt hår till ljusbrunt, då jag hade ledsnat på det blonda. Men hela håretvart svart, missfärgat vill säga... Annica färgade sitt hår till mörk brunt. Jätte fint vart det på henne =)
På kvällen åkte jag och Gizmo över till Emma, och gick en promenad, hon tog med sig sin lilla Bessie, en papillon. Hon skulle nog antagligen löpa eller nått, för Gizmo var helt vild och gnällde och hade sig...


                                                                  

otur som vanligt



Jaha... idag så skulle jag åka till jobbet, " det nya". Tänkte eftersom jag inte hört något så skulle jag väll jobba.... Men nej då. När jag väl kommer fram och ska gå in, inegn som öppnar... Ringde upp bolager och medelade, fick till svar. Oj jag har glömt bort att ringa och säga det, men det är så här att ?????? vill inte ha någon hjälp så vi har bestämt att avsluta din anställning.
Jag och min ständiga otur med jobb, var ju så klart att detta skulle hända igen!
Har ju begärt om tjensteledigt från det ena jobbet,.... Så typiskt!

Igår pratade jag Emma och Netttan att åka till norge och jobba i några veckor, men får se hur det blir med det. Har ju Gizmo oxå, kan inte bara åka iväg...

RSS 2.0