klippte av lite hår!



Är så trött på det här! Är så trött på den där "Helena" Hon sa ju åt mig att det skulle gå jätte bra att ta ur fästerna med hjälp av plattång. Vilket jag trode då hon sa det! Men uch var det värsa jag gjort! Hela håret är som en stor lim klump! Alltså inte hela håret utan ca 8 slingor. Själva håret försvann ju, men mitt egna hår va som en stor limklump. Alldeles stenhårt! Ringe upp Helena och sa vad som hänt och fick till svar: Oj min kompis till mej testade det och för henne gick det bra! så jag tänkte att jag kunde rekomendera dej det oxå. 
Blir tokig på människan!
I natt och flera dagar innan så har det här gjort jätte ont, menar jätte ont alltså! Du kan tänka dej att du har stora tovar i håret. och att nån samtidigt drar i det. I mose bestämde jag mej, jag klipper  av mitt eget hår, det gör så himla ont, kan inte ha det så här! Nu klippte jag av mej limklumparna som jag hade i håret. Försökte att ta en bild men vart kanske inte den bästa.


Kommentarer
Postat av: annica !

hejsan. jo med mje äre dt bara bra själv då syster ?

jo, men jag bloggar på vettu ;)

2008-10-11 @ 16:23:25
URL: http://lillaasysters.blogg.se/
Postat av: Emma

Stackars dej, det måste ha gjort jätteont :(



Idag blir det att vara här i Vallentuna tror jag :)

Vad ska du hitta på?



Ska vi träffas o träna hundarna snart igen? :)

2008-10-11 @ 16:55:50
URL: http://gull3t.blogg.se/
Postat av: Annie

Har du gått till en riktig frisör o bett om hjälp? Det lär ju kosta pengar, men kanske kan det också rädda ditt hår..

2008-10-11 @ 18:18:50
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: malin

oki men som sagt kasnke lärt sig det sj? för på min skola fick vi lära oss det på engen hand men ´hnad men jag vet ju inte hur de gör på hennes...

2008-10-12 @ 07:30:09
URL: http://token89.blogg.se/
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Hej vilken tur att jag hittade din blogg. Jag har haft EXAKT samma problem som du, allt blev till stora klumpar och jag fick panik och grät och grät. eftersom att jag har jätte tunt hår så ville jag absolut inte tappa något.



Det du ska göra nu för att inte behöva klippa av dessa slingor är att gå och köpa dig en flaska aceton och 1 balsam flaska samt en burk hårinpackning.



Be någon om hjälp (jag gjorde detta själv eftersom att jag är så hår öm, men det är lättast att få hjälp) Du tar slingorna (bollarna) ja det som trasslat sig helt enkelt. häll aceton över detta, då kan du jätte lätt bryta sönder limfästerna. Detta kommer att ta tid och du kommer att få göra det ca 3 ggr för att få bort det mesta. Jag satt i 2 timmar.



Sen när du är klar så hoppar du in i duschen och dränker håret i balsam på så sätt kan du dra loss mkt limmrester som finns kvar. Detta kommer du att få göra fera ggr tillslut så är det mesta borta och de få limrester som är kvar får du lätt bort när du har gjort en hårinpackning. Så klipp inte mer i ditt hår utan testa detta först.





2008-10-12 @ 13:16:14
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Här hittar du du tre inlägg ifrån mitt missöde och trassliga hår. här beskriver jag hur jag gick tillväga när jag skulle få ut mitt löshår.



första inlägget : http://sofieb.blogg.se/2008/january/hog-och-trasslig.html#comment



Andra inlägget: http://sofieb.blogg.se/2008/january/mitt-stackars-har-del-2.html#comment



tredje inlägget: http://sofieb.blogg.se/2008/january/mitt-har-del-3.html#comment

2008-10-12 @ 13:24:13
URL: http://sofieb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0