håret var beställt från Rapunzel



Måste ta ut det här nu! Hela håret är förstört, vet inte hur tunn hårig jag blir när jag tar ut allt. Är jätte stora tovar som sittar fast i varandra. hela håret är som en enda stor tova! Gör så himla ont.
Helena satt in runt en 130 slingor i håret och drygt 40, har redan låsnat. Var den 9 augusti som hon satt i det här. Det kostade 3000:- Hon hade beställt håret från rapunzel http://www.rapunzelofsweden.com    Jag trode att det var något som alla frisörer beställer från, efetrsom hon går frisör utbildning. Jag är inte  någon expert på hår, men har gjort förlängningar förr hos frisörer, med europeiskt remy hår. Helena sa att det europeiska håret var mycket dyrare och att det inte spelade någon roll vad man hade får hår i. Så jag litade på henne. När jag var på bobbys hårstudio sist jag klippte mej så sa dom att det är jätte viktigt vad man har för hår i håret så man inte förstör sitt egna hår. Tänkte mej nog inte riktigt för, när jag gjorde det hos Helena.
Jag har bestämt mej, vill inte förstöra håret ännu mara, så jag tänker inte låta den här Helena ta ut håret. Kan inte lita på att det blir bra!
Någon som har nått tips vart man kan ta ur det?
Fungerar det bra att ta ur det själv med egen remover?

Kommentarer
Postat av: Anonym

stackare! har hört att det bara är skit hår från rapunzel, det är det från alla dom där som har löshår som happy hair, funnyhair, hair4less... mmm

2008-10-10 @ 10:47:07
Postat av: Annie

Jaa, men visst fan e dom bra? Haha..



Lycka till med håret.. :/

2008-10-10 @ 12:00:28
URL: http://anniec.blogg.se/
Postat av: Sara

Vart bor du någonstans då?

Hade jag varit du så hade jag nog tagit kontakt med den där människans skola, höra vad dom har att säga om hennes beteende mot dej och hennes "arbete" med ditt hår?!

Ha en trevlig helg i alla fall!!

Kram S

2008-10-10 @ 15:53:45
URL: http://dizela.blogg.se/
Postat av: Maria

helen de e ju det jag sa att beroende på ens egen hårkvalité ska man ju välja hår därefter. eftrsom vi är från europa och har oftast tunt hår..ska vi även ha europeiskt hår.. asiatistk hår är ju tjockare och det tynger ner vårt eget hår eftersom vi har tunnare. så därmed förstörs det.. vad stod det på rapunzel hemsida att det var för kvalité? att helena säger att det inte spelar någon roll vad det är för hår. bullshit säger jag bara! till och med jag kan bättre! ajöken

2008-10-10 @ 17:00:02
URL: http://miamango.blogg.se/
Postat av: Maria

Måate även kommentera någon som skrivit färsta kommentaren.där det såtr bara "Postat av:"

Har den människan prövat hår därifrån desas hemsidor? själv har jag provat och var jättenöjd med hårkvalitén!

2008-10-10 @ 17:02:18
URL: http://miamango.blogg.se/
Postat av: Linda

Ajaj ser ut att göra ont ja,stackare där!!!

2008-10-10 @ 18:14:49
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet - ,

Din stackare det där ser inte bra ut,. Det är jätte viktigt vilket hår man har, och vart det kommer ifrån, det ska helst vara indiskt hår då dom har det finaste och starkaste håret. Jag tycker verkligen du borde gå tillbaka till din frissör och berätta och visa, dom måste ge dig pengarna tillbaka för sådär ska dte inte se ut. www.greatlengths.net är de hår jag absolut föredrar, därifrån beställer bla. Björn Axèn sitt löshår ifrån.

2008-10-10 @ 19:00:46
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Nat0

Åh gud stackare!!! Fy fan .... jag lider verkligen med dig gumman... Hoppas allt slutar väl iallafall!

2008-10-10 @ 21:51:42
URL: http://nat0.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Gud vad hemskt! Hur löste det sig,? Och är den där tjejen frisör idag?



2010-10-12 @ 18:56:07
URL: http://alexandraekstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0