måste få buckt på eländet

Kära läsare vill önska er alla gott nytt år!

Idag har jag varit jätte trött hela dagen, vart tvungen att krypa ner under täcket för att försöka sova... Tror ni inte att min kära vän Maria ringer, lika bra att gå upp med en gång. =)
Ikväll så är vi bjudna på middag så vi åker in till jerry och maria, kommer säkerligen att bli as kul =) Maria har ringt och tjatat om plast bestick, ett sånt tjat!


 

LEVER BENNY ELLER VAD HÄNDER?

silja galaxy


Vart bara tvungen att ta bild på bilen som brann vid rösa

Oj vad länge sen det var jag skrev! Har hänt mkt sen julen var... Jag och maria åkte på kryssning i lördags. Hade tänkt länge att just åka det datumet, men det slutade med att vi satt och vela en jävla massa. Maria ringer mej vid två på lördagen och säger att det finns biljetter kvar om vi ska åka på kryssning. Tänkte att det kan vi ju göra, och skita i att gå ut i Norrtälje. Men då höll Fredrik och Jerry på att vela, så vi bestämde för att gå ut i Norrtälje dåra... Maria ringer mej på vägen till mej och säger att bara vi två kan ju åka, lika bra kände vi, bokar biljetten, klockan är straxt efter 3, har inte packat eller något, jäkla stress, eftersom båten går 19.15! slänger ner det nödvändigaste i en bag, sen åkte vi....
Väl på vägen så ser maria att det ryker, nått som brinner säger hon, vart ju jätte nyfikna så vi körde upp och kikade, står en jäkla bil och brinner. För kul vi kontaktade 112.

Min bil vart det självklart något fel på som vanligt när man har lite bråttom, någon mojäng som ramlade av på E18, vart tvungra att atanna med varningsblinkers på, och börja krypa under bilen, skitig vart man oxå!

Båtresan dåra..
Jätte kul, vart hur upplagrad som helst alltså, var länge sen flera år sen som jag vart så upplagrad! Jag och Maria körde på med spriten, tog ett glas och velade inte en massa, utan drack upp allt, och så körde vi på med helan går och gud vet vad alla sånger hette, hade jätte kul iaf. Rätt som det är så somnar jag och jag blev så himla trött.... Maria gick ut en sväng och kommer in med ett gäng men människor, då var det lika bra att gå upp, och köra på lixom.
Dagen efter sov vi till 4, då dom börjar tjata i högtalarna att dom ska börja städa, lika bra att gå upp...






Negerbollar och finska pinnar

                
                    Finska pinnar


           Klassiska negerbollar.

Och så julen....

Julen var jätte trevlig och förväntansfull! PÅ självaste julafton så skulle jag jobba, började dock 17.00, så han iaf se på den årliga filmen kalle anka! sen åkte jag och jobbade, stressigt som vanligt på jobbet, va till och med en man kort, dåligt av 10 hundra AB!
Paketen tog jag och öppande på natten när jag kom hem =) Fick bland annat en volym tång, sladdlös plattång produkter av allt möjligt.

På självaste juldagen då, så åkte vi till mormor, gjorde inte annat än och käkade kändes det som, fick en jätte skön morgon rock, utställningsbord mm... Jobbade oxå på kvällen, Nettan satt och funderade på när hon tog en finsk pinne till fikat, varför man får säga finska pinnar och inte negerbollar! ? Någon som vet? Är faktist jätte konstigt med tanke på att neger som är en folk ras, diskremeneras av ordet neger boll, men finska människor ska man då inte ta hänsyn till dom? heter trots allt finska pinnar. Nej det verkar som att men inte bryr sej ett dugg. Jag håller mej till orginal produkten NEGERBOLL.

måste få bukt på det här



Har ruggit ont i halsen! kanske halsfluss? nä men då har man ju feber. Tippar på att det är en förkyldning som håller på att bildas, som i sin tur bildar denna irreterationen i halsen. Och sedan framhäver en förkyldning, med feber och dess inflamerade egendomsheter! Måste få bukt med det här! ett jäkla meckt.
Idag har jag inte gjort något alls, kollade på Beck.  var ute och gick med hundarna en sväng. Har inte blivit någon vidare långpromenad, emn en på 35 minuter iaf... sen lite små turer.. Så ikväll blir det jobb för min del.
Är ledig i morgon så då blir det väll så att jag åker till täby, enligt mina beräkningar. Eller om jag rent av åker in till citey, får se. Är ledig i morgon så har hela dagen för mej, och inte behöver känna varken stress eller dess rike =)

satt och tittade på en massa bilder, för roliga saker man hittaralltså, och Maria blir ju så irreterad på att jag bara lägger upp fula bilder på henne, för kul!

Här kommer det lite iaf, klicka på bilderna för att se dom i stor format

   För klockren bild!

Videoklipp av ANNICA !

höhö, ännu ett roligt videoklipp från youtube .. :)

även det här videoklippet har annica ( http://www.baraannica.devote.se ) lagt in.

kram /A'

ÄLSKAR IDOMIN =)



Herregud snart är det ju jul, och jag har knappt haft tanken på jul-klappar! Måste oxå fixa en ny ljud dämpare, samt nya lysen i fram på bil fanskapet!
Idag passade jag jeanette i några timmar, vi åkte bland annat till vårdcentralen eller vad det nu heter sen begav vi oss till farmor på en kopp kaffe, hjälpte tanten med ved, att bära in det... sen gick vi en regäl promenad, fan ungen började tjuta och ha sej, och jag tjatar om att det e ett jäkla MEKT!
Min väninna ringde nyss vägverket för att få information via en datastyrd röst, vilket inte fungerade, för kul.
Jaha ja nu börjar jag bli förkyld oxå, får väll se om det bryter ut ordentligt. Men det är ju lika bra att man blir regält förkyld!

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN IDOMINSALVA, PASSAR LIKA BRA TILL BABYNS RÖDA STJÄRT SÅ SOM TILL TORRA HÄNDER OCH KNÄVECK, NATRIGA LÄPPAR

videoklipp av annica.. :)

höhö ett roligt videoklipp från youtube..


det var annica sidebrand som hjälpte helen sidebrand att lägga in den här videon, besök mer än gärna min blogg, http://www.baraanica.devote.se  . Ha en bra dag ! / annica ! :)





KRAFTIG BLÖDNING =)



Faaan vad brun jag var i sommras eller det var väll 27/7-08, riktigt brun var jag... Nu är jag alldeles krit vit, nästan vitare än snö ;)
Sitter och försöker kolla på bonde söker fru, vilket värdelöst program kände jag så jag sket it. Känner att jag har en form av infektion av något slag. Har haft fruktansvärt ont i halsen dom senaste nätterna, vaknat och haft otrolig huvudvärk. Idag håller jag på att bli förkyld. Nyser och har mej, jäkla mekt det me!


L



Var så himla trött igår kväll, va trött redan innan klockan var 18, halvsov i soffan, vid halv nio somnade jag och sov till 9... Sen somnade jag vid 21.30, helt otroligt vad tidigt! Sov till 3 då jag vaknade och var alldeles svettig och hade jätte ont i halsen. Somnade om vaknade igen 05.07 trode jag hade feber och det gjorde så ont i halsen... Vaknade igen vid 11. Nu är klockan inte ens 2 och jag är jätte trött, ska jobba ikväll känns som att jag inte alls orkar. Håller nog på att bli sjuk känns det som iaf.
Den här veckan jobbar jag rätt mkt.. men det gör jag jämt känns det som... jobbar tisdag onsdag, halvdag, fredag lördag söndag måndag.

*******



Åkte in till norrtälje för att träffa emma, och lilla Dora. Va meningen att anett skulle me in, men hon vart aldrig klar. Har fullkomligt lessnat på att vänta jämt och ständigt på folk, så jag åkte och sket i nettan. Blir så less när det ska vara sånt jäkla meckt med allt!
Kom hem och var hungrig kände jag, men nån har tagit min gurka, blev så less!

Igår så skickade jag sms till helt fel människa oxå, blev vansinnig här hemma. Så det slutade med att ag tog bort ALLAS nr, så nu får mina nära kära höra av sej själva om dom vill något. Tog bort allt på luren, allla nr alla sms.
Har endå haft en jäkla massa nr med folk som endå aldrig hör av sej. Så det va kanske lika bra

JÄKLA MECKT =)



vilket meckt med det här! ett jäkla meckt alltså, har jag fått på hjärnan.!
Igår kväll begav jag och Maria oss in till stor stockholm, jag var fruktansvärt sugen på att gå ut i Norrtälje men Anett hade absolut inte tid att hjälpa till med något, som vanligt! Så då åkte vi in till citey istället. Gizmo följde  oxå med oss in =) Vi hade tänkt att först gå på 360 sverige AB, men dom har tydligen bara öppet på fredagar nu för tiden, verkligen synd!
Hörde av mej till jennifer, men hon hade inte tid, var fullt upptagen med annat. tänkte om hon skulle me ut, men det hanns inte för hennes del. Jäkla meckt det me!
Kvällen slutade med att vi gick till viper room. Tjatade på folk att det va ett jäkla meckt, ingen fattade vad det va vi surrade om. För kul, folk frågade vart man kom i från, hahah Björkö-örns kamping AB klämde vi till med!

Gick till donken på natten, fullkomligt kaos måste jag säga. Folk tränger sej och står i. Man bli så less, typiskt stockholmare. Jag stog bakom ett härligt gäng från Norrköping. En kvinna och hennes son. Jag klämmer till och säger att jag är 40, och att det är ett jäkla meckt med det här. Stockholmarna fattade inget och vi hade så kul med meckt!
2 minuter kvar innan sista tunnelbanan går till baka så upptäcker jag att jag har fått fel burgare, rusade in och hade mej, Maria skit stressad. Men vi hade god marginel. Tid är ju igentligen nått som finns bara, inte jeckta och ha sej i onödan.

   

12 december





vilket meckt med allt! jag hade tid hos frisören, lite små stressigt när jag satt på tunnelbanan... När jag är vid slussen så är det någon jäkla kabelbrand... Blev tokig slutade med att tunnelbanan inte skulle gå längre så alla skulle få ta ertjätnings bussar. Jag som inte alla hittar! men kom fram iaf efter mycket meckt!
Hade bokat en hårförlängning på Mix`n style hair, på st eriksgatan 68. Jeanette hette hon som satt in håret, hon hade jobbat som frisör i 5 år, var an 3 år på heltid med enbart hårförlängning.
Gick jätte snabbt... Var klar på ca 1,5 timme och då hade hon satt in håret samt klippt in det. Andvände mej av So.Cap ifrån Gocciani håret alltså. Jätte sjysst kvalite jämfört när Helena gjorde det!
Jag är verkligen super nöjd! Så tack jeanette för den fina förlängningen, mitt eget hår syns inte alls, är inte så att det är att man ser mitt egna korta hår i fram, utan hon satt festerna ordentligt, ser 100% natuligt ut. Ser själv inte när jag står vid spegeln vart mitt egna hår är ;)

   


Och så idag...

Fyller min kära gammla far 44 år. Närmar sej 50 med storm steg =) Så det blir väll så att vi grattar ung karln ikväll... Annars så ska jag nog kolla på idol senare är väll finalen? har för mej det iaf.
Var ute och gick en lång promenad idag passade på att ta med mej alla 3 hundarna. Gick ändå i skogen och på skogs vägar. Kom in och var alldeles dyng sur! som vanligt så tänker man sej inte för innan man går ut, så jag satte på mej gympa dojjerna. Klant arsel som jag är, va som att gå i vatten haha

// Heypa

p.s  Kan inte sluta tänka på filmen  heartbreak hotell. När dom står och tjafsar efter motorcyckel färden, faaan ta dej gudrun. Och sen när dom bara står och skriker åt varandra
- jag vill av
-inte nu!
-jo nu
-neeeeeeeeej
- Faaaaan ta dej Gudrun!

hahhaha


-vill du förlja med på en blind date? han måste ju ha sagt att det skulle vara 500 motorcycköar som skulle me! och att vi skulle åka mororcyckel,det är ju för fan inte riktigt klokt!  och varför hoppade  jag på en motorcyckel, motorcyklar  som är det absolut värsta jag vet! 
Åh nu kommer det fler, nu kommer det fler! men hoppa på då, hoppa me, vinka
-sluta vara så föbannad hela tiden, du har ju fått din vilja fram, varför ska du bråka med mej?
- vilja fram? Men snälla Gudrun, vi står nån stanns i sverige! men vart i sverige? VI KAN JU INTE ENS RINGA EFETR EN TAXI,
ja var e vi? ja vi är nån stanns där det är lite blommor och fällton omma träd, vi vet ju inte vart vi e! och jag blundade hela vägen har ingen aning om vi åkte söder öster väster

för kul

cowtitude



Det är verkligen iskallt här inne, är runt 14 grader varmt inne, helt otroligt!
Har iaf beställt tid hos frsören, eftersom jag ska göra en hårförlängning. Hos en riktig utbildad frisör. Tänker inte göra samma misstag som sist, göra det hos en som inte ens vet hur man sätter in håret.  Berättade om det hela för henne, hon vart chockad över att människan ens hade gjort en förlängníng... Aja, nu är det bokat iaf, hon valde ut vilka färger som jag skulle ha i mitt hår. Längtar som faaan!
Idag så har jag inte gjort något alls, ska väll se på film hela dagen som det ser ut nu iaf. Är så himla trött. I helgen blir det utgång om kära maria har blivit frisk. Men jag känner verkligen för att gå ut alltså. hör i annat fall efter me iiiiiiiiisabelle. Men det är ju bata tisdag idag, en hel vecka kvar =)
Nä nu ska jag åka till farmor och hälsa på henne, va nån vecka sen jag var där sist, lika bra att åka dit, och ta en kaffe. måste hinna hem till våra bästa år. men det hinns. 

Godag



datan hemma är trasig så jag har inte haft någon att anteckna nått på! tänk vad tiden går...

I fredags så var jag maria samt karln hennes och några andra som jag inte minns namnet på fredrik bland annat hette en snubbe =)
Hade jätte kul iaf, vart ordentligt upplagrad i fas med andra ord =) Haha, jag kom åt någonting på hem vägen så jag snubbla till... Hade dock marias dojer på mej, kansek inte så konstigt att man kom åt någonting. så mina knän har varit regält blåa hela veckan, och värken har iaf avtagit men dom är jätte blåa fortfarande. Maria hittade en jävla väg skyllt, vejnings skyllt som vi tog me oss hem =) Hade så himla kul med den där skyllten.

I söndags så åkte vi i familjen till gävle och skulle dratulera gammla moster och hennes karl som fyller, Närmar sej 50 med stormsteg ;)
Annars i veckan så har jag försökt att få ledigt till nu i helgen, men vilket slutar med att jag måste jobba... blir så less! Men är iaf ledig när det är lucia så då ska vi ut får jag verkligen hoppas, jo men det ska vi =)

Är så himla sugen på att göra en ny förlängning så ska nog ringa i någon dag och höra efter...

       

RSS 2.0