dom e ju bra!

Jag brukar inte vara så mycket för melodifestivalen, men i år. Ja iår är det ju as bra låtar! tex den här, E.M.D den här tror jag kommer vara populär på radiokanalerna om någon månad bara, är även det redan nu på RixFM...

samma med de här oxå skit bra! Agnes låt tyckte jag inte om första gången jag hörde den, men nu tycker jag den e jätte bra!

Kommentarer
Postat av: Christina

Nu som då brukar jag lägga ut min bloggadress t.ex. på facebook (i min status) har den även utsatt på hemsideinfon där. Samt på msn :) Mest då för att mina vänner och bekanta skall hitta till min blogg. :) Det gäller nog helt enkelt att försöka göra reklam för sin blogg på så många olika vis som möjligt. Men ingen gillar ju att man spammar kommentarsfältet med sin bloggadress 10,20 gånger efter varandra.. :P Kommentera om du hittar något intressant och försöka uppdatera ofta. Jag har som en liten regel för mig själv att inte skriva så mycket nödigt mera i bloggen , utan sådant som faktiskt är genomtänkt. :) Fast detdär beror ju precis på en själv hur man väljer att lägga upp sin blogg :) Haha, detta blev långt .. Men hoppas att jag kan hjälpa dig något iaf. :)

2009-03-04 @ 13:30:49
URL: http://stiini.blogg.se/
Postat av: Angelica

Tack för din kommentar =) Än verkar jag inte ha fått speciellt mycket mer besökare än innan fakiskt men bannern har nog bara legat där i nån dag iofs.



2009-03-04 @ 13:42:10
URL: http://mymaking.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv:Hahha.. 61 idag;P

2009-03-04 @ 15:18:37
URL: http://bellaros.blogg.se/
Postat av: melina

svar: haha, det är faktiskt ingen frisyr. det är bara att skaka på huvudet och råka fota vid ett tillfälle då mitt hår ser ut så

2009-03-04 @ 17:19:18
URL: http://melinia.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken fin blogg du har! =)



vad händer ikväll då? =)

2009-03-04 @ 17:52:16
URL: http://ddoruntinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0