dårar

vilka jävla idioter det finns. I lördags kväll skulle nettan och dagge dra in till uppsala, dom parkerade bilen vid OKQ8s pendlar parkering, straxt innan 21 kommer nettan på att hon glömt luren i bilen.. Då stog bilen kvar.. Dagen efter, alltså i söndags så kommer dom till norrtälje, bilen e borta! Nettan ringer och anmäler att bilen är stulen... Ett jäkla meckt. Jag får stressa in och hämta dom, lämna danielles hund, stressa hem med nettan och skynda mej in till mitt jobb.. Senare på kvällen ringer polisen, då har dom hittat bilen vid trästa bron, mellan hallstavik och väddö. Vid badet som är precis efter bron. Hade några dårar kört rätt in i buskar nere i ett dike. Dom har stått och hoppat på bilen, så plåten är  fullt av bucklor, ena dörren är sönder, så den går inte att stänga.. står öppen, man har sparkat sönder alla lycktor, samt repat sönder lacken... ena backspegeln är heät borta, tippar på att dom har åkt emot något och hela skiten har åkt av.. Bergnings killen sa at det ofta är så att idioter dårar snor bilar när dom står på just pendlar parkeringar, han eller KÅREN åker ofta och hämtar bilar som har blivit sönder körda och som folk har snott från pendlar parkeringar. Synd att det ska behöva vara så. Med nettans bil har dom andvänt nån mejsel av något slag och startat den med hjälp av det. Alla grejerna var kvar i bilen som dyra skor och en dyr jacka, spriten låg kvar oxå i bilen. avgas röret är oxå helt sönder, men däcken sitter kvar och är hela.
Fan vilka idioter det finns. Dom här lirarna är killar tippar jag på, annars skulle jacka och skor vara borta, är nybörjare tippar jag oxå på... annars så hade rutor och sådant varit sönder, någon form av liga. Dom här typerna bor runt trästa bron, annars hade dom inte ställt bilen där. Helt inställd.
3700:- bara att få hem bilen, det är vad det kostar att berga bilen hem. Kunde inte boksera med tanke på dörren som var öppen, sen var bilen så pass nerkörd, helt omöjligt att få upp han..
säger bara vilka idioter, man blir så less. Stackars nettan oxå, fy fan vad dåligt.
Man blir så less att folk inte kan köpa egna grejjer och ha söndet det i stället, för att förstöra andras

Kommentarer
Postat av: BeingTobbe

1000hemsidor är en sida där man kan få fler besökare, göra reklam för sin blogg och hitta nya intressanta bloggar, helt gratis :)

BeingTobbe.blogg.se



PS. Lägg till din blogg på tusenhemsidor.blogg.se

2009-03-02 @ 16:20:45
URL: http://beingtobbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0